Tafel reserveren Kamer reserveren

Zaal bij Katoen

Nieuw! Zaal bij Katoen: de ultieme plek voor jouw bruiloft, diner of feest!

Naast een lunch of diner in onze brasserie en een ontspannende overnachting in ons hotel bieden we je de mogelijkheid om jouw bruiloft, (groeps)diner, feest, bedrijfsborrel of jubileum te vieren in de schitterende ruimte ‘ZAAL bij KATOEN’.

Deze nieuwe ruimte heeft indrukwekkende en inspirerende looks en is voorzien van alle benodigdheden om jouw feest of gelegenheid tot een succes te maken. We denken graag met je mee! Vul het formulier hieronder in voor meer informatie of een offerte op maat of bel voor de mogelijkheden +31(0)113 21 11 32.

Feestelijk voorstel op maat?

ZAAL bij KATOEN is een mooie heldere ruimte voor feesten en events, gevestigd naast brasserie en hotel Katoen. Zo kun je ook je gasten de mogelijkheid bieden om te overnachten in ons hotel. ZAAL bij KATOEN is een ware evenementenlocatie met vele mogelijkheden onder één dak. Een bijzondere zaal, een vriendelijk team, uitstekende maaltijden of hapjes, de lekkerste drankjes en moderne technische faciliteiten staan voor jou klaar om er een echt feest van te maken. Wij bieden je graag een voorstel op maat aan, speciaal voor jouw gelegenheid.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen aan de hand van dit formulier contact met je op. Dit formulier is geen definitieve reservering.


Babyborrel in ZAAL

ZAAL bij Katoen is de ideale locatie voor uw babyshower/babyborrel. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw event tot een succes te maken.

Meer informatie

Vergaderen in ZAAL

ZAAL bij Katoen is de ideale locatie voor bijeenkomsten & vergaderingen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw event tot een succes te maken.

Meer informatie

Zeg 'JA' in ZAAL bij Katoen

ZAAL bij Katoen is de ideale locatie voor uw bruiloft. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw event tot een succes te maken.

Meer informatie

Feest in ZAAL

ZAAL bij Katoen is de ideale locatie voor uw jubileum of verjaardagsfeest. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw event tot een succes te maken.

Meer informatie

Persoonlijke gegevens
Gelegenheid gegevens
Toestemming voor het verwerken van de gegevens Lees onze algemene voorwaarden Lees onze privacy statement