Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta, kreeft, mooi vlees en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of Duroc d’olives bitterballen die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is open op donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50
    met burrata en basilicumolie
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,50 - 18,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Geitenkaas-walnoot kroket 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    oude kaas, rauwe ham, komkommer, tomaat, sla, ei en honing mosterd saus
  • ZAAL's vega clubsandwich 15,00
    oude kaas, tomaat, sla, ei, komkommer en honing mosterd saus
  • Baquette 15,50
    met tataki van rund, truffelmayonaise, augurk, rucola en gefrituurde uitjes
  • Bagel met sesamzaad V 14,75
    kruidenroomkaas, avocado, tomaat, mozzarella en oude aceto balsamico
  • Speltbol 16,50
    met gerookte makreel rilette, little gem, augurk, kappertjes en zoet zure rode ui
  • Getoast brioche 14,50
    met ZAAL ossenworst, grove mosterd, kropsla en Amsterdamse ui
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade brie de meaux V 17,50
    pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
  • Salade bresaola 18,50
    Italiaans gedroogd rundvlees met gekookt ei, venkel, pijnboompit en cherry tomaat
  • Salade gerookte vis 19,50
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Aardappel gnocchi V 23,50
    rode pesto, tuinbonen, groene asperge, kruiden ricotta en amandel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Ile flottante 11,50
    gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
  • Ananas 12,50
    gebrand, krokante bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
  • Chocolade en passievrucht 12,50
    pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 10,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,50
    met mosterdmayonaise (6 stuks)
  • Geitenkaas kroketjes 7,50
    met dragon mayonaise (4 stuks)
  • Scampi look bitterbal 8,50
    met cocktailsaus (6 stuks)
  • Krokante gamba's 8,50
    saffraan/limoen aioli
  • Vers tapas brood 8,50
    met tomatentapenade, boerenboter en bietenhummus
  • Manchego kaas 11,00
    met olijfolie, walnoten en rozijnen
  • Papadums 6,50
    met mango chutney en bosui
  • Krokante kip 9,50
    met zoetzure saus, sesam, bosui en pinda's
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • HK 46 oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50
    met burrata en basilicumolie
  • Salade met brie de meaux V 16,50
    pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
  • Gepofte aardappel V 16,75
    gepocheerd ei, groene asperge, geitenboter en weidressing
  • Carpaccio van langoustine 23,50
    groene appel, en limoen basilicum vinaigrette
  • Gebakken coquilles 19,00
    bloemkoolcrème, gebrande bloemkool, hazelnoot en Parmezaanse kaas
  • Iberico ham 19,50
    kristal brood, ingelegde tomaat, burrata en oude aceto balsamico
  • Tataki van rund 16,75
    met truffel / Madeira vinaigrette, witlof, aardappel kaantjes en rucola
  • Vitello tonato 18,50
    rosbief van kalfsvlees met vers gebrande tonijn, mayonaise van tonijn, frisée sla en kappertjes
  • Gamba XL 23,50
    1st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Aardappel gnocchi V 23,50
    rode pesto, tuinbonen, groene asperges, kruiden ricotta en amandel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Tortellini 27,50
    verse pasta gevuld met Parmezaanse kaas, truffelroomsaus en Iberico ham
  • Gamba XL 200 gram 45,00
    2 st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Zeebaarsfilet 28,50
    op de huid gebakken, gemarineerde venkelsalade, boswortel en langoustine saus
  • Kabeljauw 29,50
    gepocheerd met groene kruiden crumble, courgette, witte wijnsaus met dille en soja
  • Dry aged entrecote Holstein 200gr 34,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème, borettane uien en truffelsaus
  • Kalfstournedos 31,00
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken bio ganzenlever
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Ile flottante 11,50
    gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
  • Ananas 12,50
    gebrand, krokant bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
  • Chocolade en passievrucht 12,50
    pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 10,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs