Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta, kreeft, mooi vlees en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of Duroc d’olives bitterballen die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is open op donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep V 9,50 / klein 5,50
    met basilicum olie, crème fraîche en bosui
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,50 - 18,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Geitenkaas-walnoot kroket V 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    gegrilde kipfilet, ei, komkommer, tomaat, sla, geitenkaas en bacon
  • ZAAL's vega clubsandwich V 14,50
    geitenkaas, ei, komkommer, tomaat en sla
  • Baquette 15,75
    met tataki van rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Flatbread 14,75
    met hummus, gerookte zalm, dille, tuinkers en sesam
  • Zuurdesembrood 15,50
    met gamba salade, Vadouvan, wortel, veldsla en sjalot
  • Ciabatta 14,50
    met pulled pork, koolsalade, bbq saus, gefrituurde ui en paprika
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade burrata V 17,50
    met gegrilde perziken, tomaat, oude aceto balsamico, jonge spinazie, pijnboompitten en croutons
  • Salade carpaccio 18,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Salade gerookte vis 19,50
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Gevulde pasta V 23,50
    met geitenkaas, artisjok, tomaten-oregano saus, walnoten en postelein
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Aardbeien 11,50
    met aloë vera, karamelmousse, oranjebloesem gel en karnemelk basilicumijs
  • Eclair 12,50
    met framboos, banketbakkersroom, vanille, pistache en frambozen sorbet
  • Sabayon 12,50
    marsala, amandel krokant, rood fruit en vanille ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterdmayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Oude kaaskroketjes 12,50
    met chili saus (4 stuks)
  • Garnalenkroketjes 15,50
    met cocktailsaus (4 stuks)
  • Krokante gamba's 8,50
    saffraan-limoen aioli
  • Vers tapas brood 8,50
    met boerenboter, romesco en hummus
  • Boeren fenegriek kaas 8,50
    met kweeperen compote
  • Papadums 6,50
    met mango chutney en bosui
  • Krokante kip 9,50
    met zoetzure saus, sesam, bosui en pinda's
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Fine clair oester 4,50 per stuk
    Normandië, Frankrijk
  • Zeeuwse zomer oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep V 9,50 / klein 5,50
    met basilicum olie, crème fraîche en bosui
  • Salade burrata V 16,50
    met gegrilde perziken, tomaat, oude aceto balsamico, jonge spinazie, pijnboompitten en croutons
  • Gemarineerde courgette V 16,75
    krokante aardappel, barilotto kaas, waterkers en mint
  • Carpaccio van langoustine 23,50
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Tonijn tartaar 18,50
    met citroenmelisse, avocado crème, sesam kletskop en dragonmayonaise
  • Iberico ham 18,00
    met meloen, manchego, kristalbrood en cherry tomaten
  • Carpaccio 18,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Kreeft half 28,50
    natuur gekookt in court bouillon met verse mayonaise
  • Gegratineerde kreeft half 29,50
    met kruidenboter, dragon en Parmezaanze kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Gevulde pasta V 23,50
    met geitenkaas, artisjok, tomaten-oregano saus, walnoten en postelein
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Linguine pasta 27,50
    met mosselen en kokkels, witte wijnsaus, bleekselderij, venkel en zwarte peper
  • Gebakken rogvleugelfilet 31,50
    met ratatouille, artisjok en kappertjes-citroen boter
  • Hele of halve kreeft 52,50 / half 28,50
    natuur gekookt in court bouillon met verse mayonaise
  • Hele of halve geratineerde kreeft 53,50 / half 29,50
    met kruidenboter, dragon en Parmezaanze kaas
  • Lamsrack 33,50
    met groene kruiden crumble, romige tuinbonen, asperges en bonen-kruidensaus
  • Dry aged entrecote Holstein 200gr 35,00
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème, borettane uien en truffelsaus
  • Kalfstournedos 32,50
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Aardbeien 11,50
    met aloë vera, karamelmousse, oranjebloesem gel en karnemelk basilicumijs
  • Eclair 12,50
    met framboos, banketbakkersroom, vanille, pistache en frambozen sorbet
  • Sabayon 12,50
    marsala, amandel krokant, rood fruit en vanille ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs