Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta,  mooi vlees, vis  en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of bouillabaisse kroketjes  die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is wekelijks geopend van donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Wortelsoep 9,50 / klein 7,50
    met gember, kurkuma en bosui
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,75 - 16,25
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 12,50 - 19,50
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met cocktailsaus
  • Oud kaaskroketten V 8,75 - 16,00
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 17,50
    met gerookte zalm, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en aardappelchips
  • ZAAL's vega clubsandwich V 15,00
    vega geitenkaas, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en aardappelchips
  • Italiaanse toast 16,00
    met burrata, parmaham, tomaat en pesto
  • Croque monsieur 14,50
    Gruyère kaas, beenham en truffel bechamelsaus
  • Sesam bun 14,75
    met krokante kip, piccalilly mayonaise, little gem en komkommer
  • Maisbol 15,50
    met buikspek, misomayonaise, jalapeño, wortel, sla en rode ui
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade burrata 17,50
    met pesto, tomaat, focaccia brood croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Salade parmaham 18,50
    citroen ricotta, cashewnoten, cantaloupe meloen en citrusdressing
  • Salade gerookte vis 19,75
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Ravioli 22,50
    gevuld met aubergine, , gegrilde aubergine met oregano olie, pecannoten en stracciatella kaas
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 29,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot en pepersaus
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Sabayon 12,50
    marsala, rood fruit, vanille ijs en amandel krokant
  • Crème brûlée 12,75
    van aardbeien en zwarte peper, limoen hangop, Brugse kletskoppen en aardbeien-rozen sorbet
  • Tompouce 13,50
    met verse frambozen, witte chocolade, pistache ganache en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Olijvenmix 5,50
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterd mayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Kabeljauw kroketjes 8,50 (4 stuks)
    met gerookte paprika crème
  • Risotto Caprese kroketjes 7,50 (4 stuks)
    met tomaat, mozzarella en basilicum mayonaise
  • Krokante bloemkool roosjes 7,75
    met spicy kaas crème
  • Gyoza 8,50
    gevuld met gamba, bosui, en vadouvan saus
  • Tapas brood 8,50
    met boerenboter, aioli en truffelspread
  • Oude kaas 8,50
    met grove mosterd
  • Krokante kipsticks 8,50
    met rode curry crumble en sriracha mayonaise
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Franse Geay oester 4,50 per stuk
    Charentes Maritimes, Frankrijk
  • Regal super Canale oester 5,00 per stuk
    Mont Saint-Michel
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Wortelsoep 9,50 / klein 7,50
    met gember, kurkuma en bosui
  • Salade burrata V 16,50
    met pesto, focaccia croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Millefeuille 16,75
    met Parmezaanse kaas, mascarpone, piment, augurk en mosterd cress
  • Steak tartaar 21,50
    eiercrème, kappertjes, augurken, aardappel popcorn en basilicum mayonaise
  • Zalm 21,50
    gemarineerd en gebrand, ponzu, sesam en wasabi krokant
  • Carpaccio van langoustine 24,75
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Carpaccio 19,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Halve kreeft dagprijs
    naturel gekookt met frisse salade en mayonaise
  • Halve kreeft dagprijs
    gegratineerd met frisse salade, kruidenboter, Parmezaanse kaas en dragon
  • Hoofdgerechten 24,50
    gevuld met scampi, curry madras saus, zeevenkel en kaffir limoen
  • Ravioli 22,50
    gevuld met aubergine, gegrilde aubergine met oregano olie, pecannoten en stracciatella kaas
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Lamssteak en koteletjes 36,50
    krokante polenta met abrikoos, artisjok en eigen jus met tijm en komijn
  • Harderfilet 29,50
    gebakken, met venkelcompote, zoete aardappel crème en Noilly Prat saffraansaus
  • Gegrilde watermeloenV 19,50
    gerookte olijfolie, fregola, tomaten compote en Pecorino kaas
  • Hele kreeft dagprijs
    naturel gekookt met frisse salade en mayonaise
  • Hele kreeft dagprijs
    gegratineerd met frisse salade, kruidenboter, Parmezaanse kaas en dragon
  • Onglet 29,75
    gebakken met witlof, groene asperges en rode port sjalotten boter
  • Ribeye 36,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème en truffelsaus
  • Kalfstournedos 34,50
    klassiek met paddenstoelen en rode wijnsaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,50
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Sabayon 12,50
    marsale, rood fruit, vanille ijs en amandel krokant
  • Crème brûlée 12,75
    van aardbeien en zwarte peper, limoen hangop, Brugse kletskoppen en aardbeien-rozen sorbet
  • Tompouce 13,50
    met verse frambozen, witte chocolade, pistache ganache en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs