Een laagdrempelig ‘Fine Dining’ concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten met een verrassende touch passend bij de waterrijke omgeving.Op de kaart staat, naast een goede pasta met mosselen, een vis met groentes uit de oven of oesters, ook veel fingerfood zodat je met gezelschap of groepen meerdere gerechten kunt bestellen die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend en kleurrijk geheel. Een aantal van de gerechten wordt aan tafel afgemaakt waardoor de gast een ultiem gevoel van tafel bereiding ervaart. Natuurlijk mag een mooi stuk vlees en vegetarisch niet ontbreken.

Naast de gerechten krijgen bijpassende wijnen een podium in dit nieuwe concept. De gast kan naast een favoriete wijn ook voor een arrangement gaan die wordt samengesteld door het personeel aansluitend bij de bestelde gerechten.

Dit leuke concept zal in het nieuwe jaar open gaan.  Wij zoeken nog  een enthousiast en gedreven bedieningsteam die dit concept mee gaan opbouwen.

Spreekt het je aan om onder het nieuwe Katoen concept aan de slag te gaan en wil jij je kennis en enthousiasme met ons delen stuur dan je motivatie en cv naar;

info@katoengoes.nl