-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque
14,00
cognac, room en verse kreeft
-
Geroosterde paprikasoep V
8,50
met pesto, bosui en crème fraîche
-
Gebrande avocado V
12,50
met tomatenpoeder, koolrabi, zoetzure komkommer, shiitake, rode ui en compote met lavas
-
Salade met courgette V
13,50
citrusdressing, geroosterde punt paprika, pijnboompitten en Tete de Moine kaas
-
Tataki van rund
15,50
met Madeira truffel vinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
-
Kalfswang
16,75
zacht gegaard met jus van truffel, bosui, knolselderij en mosterd
-
Gebakken coquilles
19,00
met aardappelschuim, postelein, orzo pasta met bleekselderij, tomaat en spek crumble
-
Carpaccio van langoustine
21,50
rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
-
Ganzenlever terrine (BIO)
23,50
met pure chocolade op brioche toast, gewurztraminer gel en appelcompote
-
Halve kreeft
27,50
natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Halve kreeft
29,50
gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Hoofdgerechten
18,50
met uienjus, macadamia noot, linzensalade met oude Manchego kaas en kervel
-
Geroosterde bloemkool
18,50
van de BBQ met sesamzaad, komijn en gember, yoghurt met Bharat, dragon mayonaise, hazelnoten en feta
-
Kleine Noordzeetong
1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50
in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
-
Kreeft heel of half
27,50 - 49,00
natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Kreeft heel of half
29,50 - 51,00
gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Zeebaarsfilet
26,50
gebakken met geplette aardappel, gemarineerde venkel, zeewier poeder, saus van curry en Noilly prat
-
Open ravioli
29,50
met kreeft, saus van kreeft, saffraan crème, bospeen en kervel
-
(onglet) rundvlees
28,50
grove structuur van rundvlees met rode wijn sjalot saus, gekonfijte aardappel, paddenstoelen en witlof
-
Kalfstournedos 'Rossini'
28,50
klassiek met gebakken paddenstoelen en Madeira saus
-
met ganzenlever
5,00
-
Extra bijgerechten
5,00
-
Warme seizoensgroenten
5,00
-
Kropsla
4,50
met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Aardappelkroketjes
3,75
6 stuks
-
Verse frieten
3,75
met mayonaise
-
We love desserts
11,00
vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Dame blanche
11,00
vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Advocaat erbij?
3,50
-
Babe au rhum
11,00
met specerijen crème en compote van ananas
-
Eclair
11,50
met karamel, gekarameliseerde noten en tonkabonenijs
-
Millefeuille
12,00
met pistache crème met pure chocolade en bloedsinaasappelsorbet
-
Kaas assortiment
14,75
van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons
1,75
per stuk
-
Espresso martini
10,00