Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta, kreeft, mooi vlees en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of Duroc d’olives bitterballen die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is open op donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 14,00 / klein 7,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Pompoensoep 9,50 / klein 5,50
    vadouvan, jonge geitenkaas en pompoenpitolie
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,00 - 17,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Geitenkaas-walnoot kroket 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    sla, tomaat, geroosterde paprika, Parmezaanse kaas, ei, basilicum pesto, spek en gerookte kipfilet
  • ZAAL's vega clubsandwich 15,00
    sla, tomaat, geroosterde paprika, Parmezaanse kaas, ei en basilicum pesto
  • Baquette 15,50
    met tataki van rund, truffelmayonaise, augurk, rucola en gefrituurde uitjes
  • Naanta 14,75
    met krabsalade, limoen, mosterdsla, dille & zoetzure rode ui
  • Tunnbrood 16,50
    met gerookte zalm, kruidenroomkaas, rucola, komkommer en wasabi crumble
  • Zuurdesembrood 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Waldorf salade 16,50
    knolselderij, appel, walnoot, bleekselderij, fenegriek kaas, en yoghurt dressing
  • Salade iberico ham 17,50
    cherrytomaat, pijnboompitten, Parmezaane kaas en artisjok
  • Salade gerookte vis 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Ravioli 22,50
    gevuld met artisjok en pecorino kaas, radicchio sla en saliesaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 34,50
    in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Peer 11,50
    gepocheerd met specerijen, amandel, mascarpone crème met zoethout en perensorbet
  • Sinaasappel 12,50
    mousse van Grand Marnier, sinaasappel curd, compote van citrus met dragon, sinaasappelkletskop en champagne kerrie sorbet
  • "Mont Blanc" 12,50
    parfait van karamel en vanille, kastanje crème en kaneel hangop
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso Martini 10,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Duroc d'olives bitterbal 9,75
    met mosterdmayonaise
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Garnalen kroketjes 11,50
    met cocktailsaus
  • Geitenkaas kroketjes 7,50
    met dragon mayonaise
  • Geitenkaas kroketjes 4 stuks 6,75
    met Sriracha mayonaise
  • Krokante gamba's 8,50
    saffraan/limoen aioli
  • Vers tapas brood 8,50
    met tomatentapenade, boerenboter en bietenhummus
  • Papadum 6,50
    met mango chutney en bosui
  • Sesam hoorntje 8,50
    met roomkaas, gezouten citroen en za'atar
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oester van de chef 5,25 per stuk
    met wisselende smaken
  • Zeeuwse platte oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 14,00 / klein 7,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Pompoensoep 9,50 / klein 5,50
    vadouvan, jonge geitenkaas en pompoenpitolie
  • Waldorf salade 15,00
    knolselderij, appel, walnoot, bleekselderij, fenegriek kaas en yoghurt dressing
  • Tartelette 15,75
    witlof, mascarpone gorgonzola crème, truffelaardappel, citroentijm en walnoot
  • Carpaccio van langoustine 22,50
    groene appel, en limoen basilicum vinaigrette
  • Gebakken eendenlever 19,00
    gerookte paling, brioche, appelcompote, gerookte uien crumble en PX stroop
  • Cannelloni 17,50
    van rode biet, eenden rilette, eekhoorntjesbrood en pruim-venkelzaad
  • Tataki van rund 16,75
    met truffel / Madeira vinaigrette, witlof, aardappel kaantjes en rucola
  • Halve kreeft 29,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Halve kreeft 31,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Ravioli V 22,50
    gevuld met artisjok en Pecorino kaas, hazelnoot, radicchio sla en saliesaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 34,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Kreeft heel of half 29,50 - 53,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Kreeft heel of half 31,00 - 54,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Kalfstournedos 31,00
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken bio ganzenlever
  • Rode poon 27,50
    met zeesla boter, gemarineerde wortel, polenta en langoustine saus
  • Fazant 27,50
    gebakken filet en worstje met venkel, zuurkool "hete bliksem" rode biet en eigen jus
  • Hertenfilet 28,50
    pastinaak, groene kool, oesterzwammen en saus met rozemarijn en jeneverbes
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Peer 11,50
    gepocheerd met specerijen, amandel, mascarpone crème met zoethout en perensorbet
  • Sinaasappel 12,50
    mousse van Grand Marnier, sinaasappel curd, compote van citrus met dragon, sinaasappel kletskop en champagne kerrie sorbet
  • "Mont Blanc" 12,50
    parfait van karamel en vanille, kastantje crème en kaneel hangop
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso martini 10,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs