Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving.

In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staat naast een mooie pasta met schelpen, verse vis, kreeft, mooi vlees en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen  zoals vers gekookte kreukels, Spaanse ham, viskroketjes die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel.

Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Kom genieten van een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras.

Heerlijk lunchen kun je ook in Zaal bij Katoen, denk aan een klassieke toast met champignons, salade met  verse burrata  of brood met scampi’s of steak.

Ook kun je genieten van een warme maaltijd zoals Noordzeetong in roomboter of een runder ribeye van de Green Egg.

ZAAL is open op donderdag tot en met maandag. Op dinsdag en woensdag kan je uiteraard terecht in onze brasserie. Nieuwsgierig geworden, boek dan snel je tafel om te komen genieten van al dit lekkers.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 13,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Kippensoep 8,50
    met verse groente, gerookte kip en omeletreepjes
  • Lunch met brood
  • Hollandse garnalenkroket 8,25 - 16,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Duroc D'olives vleeskroket 8,00 - 15,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje en mosterd
  • Toast champignons 12,50
    peterselie, grove mosterd, crème van geitenkaas en sjalot
  • Steak ciabatta 16,50
    met truffelmayonaise, oude kaas, rucola en gekonfijte sjalot
  • Broodje scampi's 16,50
    gebakken met verse kruiden, look, rode peper, romeinse sla en citroenmayonaise
  • Salades
  • Salade burrata 16,50
    tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
  • Salade Ganda ham 15,50
    meloen, Parmezaanse kaas, olijven, cherrytomaat en pistachenoten
  • Salade vis 17,50
    ansjovis, makreel, gerookte zalm, Hollandse garnalen, rode ui en appel
  • Lunch hoofdgerechten
  • Cannelloni 18,50
    spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
  • Runder ribeye 27,50
    van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
  • Gekookte kreukels 8,50
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Ingelegde mosselen 6,50
    met lavas crème
  • Gemarineerde ansjovis 5,50
    met piquillopeper
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Tapas vlees kroketjes 4 stuks 7,50
    Duroc D'olives Cochonnets met mosterdsaus
  • Tapas vis kroketjes 4 stuks 9,50
    met Hollandse garnalen en cocktailsaus
  • Versgebakken tapas brood 8,50
    met saffraan aïoli en roomboter
  • Kaasje van de dag 10,00
    van kaas affineurs van Tricht
  • Oesters
  • Zeeuwse zomer oester 4,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oisri oester 5,00 per stuk
    Ierland, Cromane
  • Geay specialis oesters 5,50 per stuk
    Normandië, Frankrijk
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 13,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Salade burrata 13,50
    tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
  • Gepocheerd hoeve ei 12,50
    polderaardappel met karnemelk, bieslook, jonge spinazie en piment d'espelette
  • Steak tartaar 15,00
    van rund, eidooier, augurk, mosterdzaad en kappertjes
  • Hollandse garnalencocktail 18,50
    verse garnalen, luchtige schuim van tomaat, kropsla, krokante garnalen en venkel
  • Carpaccio van langoustine 19,50
    rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
  • Ganzenlever bio en gerookte paling 22,50
    getoast brioche, kruidensla, vijgen en uienstroop
  • Halve kreeft 21,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Halve kreeft 22,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten
  • Cannelloni 18,50
    spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
  • Kreeft heel of half 21,50 - 39,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Kreeft heel of half 22,50 - 41,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Kabeljauw 25,50
    gepocheerd met groene asperges, sinaasappel, amandel, spinazie en wei saus
  • Tagliolini pasta 24,50
    met gewokte schelpen, kokkels, mossels, vongole met nduja, verse kruiden Noilly Prat en curry
  • Runder ribeye 27,50
    van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
  • Kalfstournedos 'Rossini' 29,50
    klassiek met gebakken ganzenlever (bio), paddenstoelen en Madeira saus
  • Extra bijgerechten
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Warme seizoensgroenten 3,75
  • Verse aardappelkroketten 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts
  • Aardbeien 10,00
    gemarineerd met zwarte peper en oranjebloesem, aardbeiensorbet, kletskoppen en geitenkwark
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Sabayon 11,00
    vers roodfruit, chocolademousse, kardemom/amandelijs
  • Paris Brest 12,00
    met verse frambozen, pistache crème en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso martini
  • Kippensoepje
  • Ham met meloen
  • Pasta met tomatensaus
  • Biefstuk met frietjes
  • Frikandel met frietjes
  • Kroket met frietjes
  • Sliptong met frietjes
  • Kinderijsje