-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque
13,50
cognac, room en verse kreeft
-
Rode en gele bieten V
13,50
gemarineerd met gerookte bieten vinaigrette, druiven, roodlof linzen en Betinne Grand Cru geitenkaas
-
Tarte tatin V
12,50
met rode ui, gepofte pompoen, citroen tijm, pecannoten, sinaasappel en beukenzwammen
-
Tataki van rund
15,50
met Madeira truffel vinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
-
Gerookte eendenborst
16,50
van de Green egg, witlof, parel couscous met sinaasappel en bieslook olie, groene kruiden en paprika gel
-
Carpaccio van langoustine
19,50
rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
-
Gebakken ganzenlever (bio)
22,50
met appel, bloedworst, knolselderij, saus van vijgen en rode port
-
Halve kreeft
21,50
natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Halve kreeft
23,50
gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Hoofdgerechten
-
Gepofte knolselderij
18,50
met uienjus, macadamia noot, linzensalade met oude Manchego kaas en kervel
-
Kleine Noordzeetong
1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50
in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
-
Kreeft heel of half
22,50 - 39,50
natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Kreeft heel of half
23,50 - 41,00
gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Reuzen gamba
25,50
van de grill met knoflook, chili, citroengras, paksoi en dandan noodles met pinda en bosui
-
Rogvleugel filet
26,50
gebakken met specerijen, gemarineerde groenten, witte wijnsaus
-
Hertenfilet
28,50
gebakken met spitskool, oesterzwammen, rode biet en jus van geroosterde rozemarijn
-
Kalfstournedos 'Rossini'
28,50
klassiek met gebakken paddenstoelen en Madeira saus
-
met ganzenlever
5,00
-
Extra bijgerechten
4,50
met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Warme seizoensgroenten
5,00
-
Kropsla
4,50
met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Aardappelkroketjes
3,75
6 stuks
-
Verse frieten
3,75
met mayonaise
-
We love desserts
11,00
sinaasappel, Grand Marnier, geconfijte sinaasappelschil en vanille ijs
-
Crêpe suzette
11,00
sinaasappel, Grand Marnier, geconfijte sinaasappelschil en vanille ijs
-
Dame blanche
11,00
vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Advocaat erbij?
3,50
-
Moulleux au chocolat
11,00
met ganache van citroen en gember, appelcompote en honing ijs
-
Tiramisu
12,00
koffiemousse, cacao, gekarameliseerde noten en yoghurt ijs
-
Kaas assortiment
14,75
van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons
1,75
per stuk
-
Espresso martini
10,00