Katoen is een historisch stadsarchief. Het is verbouwd tot een hotel met 23 kamers en een brasserie waar eenvoud en luxe samenkomen.

Het Bleekveld was vroeger een plaats om stoffen te drogen en te bleken in de zon, zowel op grote als kleine schaal. Ook was het een ontmoetingsplaats voor vrouwen die in de weer waren met linnen en katoen. Vandaar dat het oude stadsarchief omgedoopt is tot hotel & brasserie Katoen

"Katoen is een beleving voor jong en oud"

Met het gehele team werken wij elke dag om het aan niets te laten ontbreken voor onze gasten. Onze hotelkamers zijn verschillend van uitstraling en hebben allemaal hun eigen sfeer met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau.

Het karakter van het oude pand is bewaard gebleven, waardoor het hotel zijn unieke identiteit behoudt en waardoor je volledig tot rust komt. Onze Spa zorgt voor een relaxmodus en de toegankelijke, gezellige brasserie heeft alles wat je mag verwachten, een goed “glas”, een perfecte maaltijd, aan jou de keus!

 

Katoen staat voor kwaliteit met een uitstraling waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, kortom een beleving voor jong & oud. Naast een lunch of diner in onze brasserie en een ontspannende overnachting in ons hotel bieden we je ook de mogelijkheid om jouw bruiloft, groepsdiner, feest, bedrijfsborrel of jubileum te vieren!

  • Kwaliteit & uitstraling
  • Beleving
  • Ontspannen

Dat is waar wij voor staan!