Tafel reserveren Kamer reserveren
Tafel reserveren Kamer reserveren

Over Hotel & Brasserie Katoen

Op het Bleekveld kwamen de vrouwen van Goes samen om lakens en witte kleding te bleken in de zon. Op die plek vind je Hotel & Brasserie Katoen, een knipoog naar het verleden met hotelkamers en gerechten die helemaal van nu zijn. Stof en katoen combineren we met een industriële look. Dit versterkt het historische karakter van het pand.

Uit eten in onze brasserie

Klassiek en eigentijds is een combinatie die onze chef ook toepast op de gerechten van onze brasserie. Ga je bij Katoen uit eten dan proef je een samensmelting van het zilte van Zeeland of vlees van de grill met verse groenten. En we houden van desserts. Zoet met chocolade, hartige kazen of toch maar de vertrouwde appeltaart?

Overnachten in ons hotel

Met 23 kamers heeft ons hotel een persoonlijk karakter. Elke hotelkamer is anders ingericht, op zo’n manier dat het voelt als een thuis. Je overnacht in een monumentaal herenhuis waarin oude elementen zichtbaar zijn. De hotelkamers zijn voorzien van de modernste interieurs en voorzieningen. Zo hebben we voor elke overnachting een passende kamer. Zoek je een goede uitvalsbasis voor een weekendje weg, hotelvakantie of een zakenreis in Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want Goes wordt gezien als het middelpunt van Zeeland.

Ron & Vivian Diephout

Hotel & Brasserie Katoen staat onder leiding van Ron & Vivian Diephout. Ron heeft zich in het verleden in de keukens van diverse Zeeuwse toprestaurants laten opleiden. Maar ook in België heeft hij in de keuken gekeken. In Antwerpen had hij de leiding in de keuken bij een grote groep restaurants, waaronder ‘Brasserie Appelmans’. Nu is hij terug naar zijn roots in Goes.

Vivian werkt dagelijks achter de schermen. Zij richt zich vooral op de aankleding en communicatie van Katoen. Op Facebook en Instagram zet ze haar creativiteit in om de volgers van Katoen te verrassen. Zo hebben Ron en Vivian samen Katoen ontwikkeld tot een hotel en brasserie met een eigenzinnige identiteit.

Fotogalerij

Video's

Hotelarrangementen

Onze hotelarrangementen bestaan uit een combinatie van overnachten in een van de hotelkamers en dineren in onze brasserie.