Ben je op zoek naar een locatie in Goes om met je team of zakenrelatie(s) te vergaderen, een presentatie te geven of om bijvoorbeeld een workshop te geven?

Onze vergaderlocatie in Goes, aan het Bleekveld, is hier de ideale plek voor.

Goes ligt aan de A58 waardoor er een uitstekende verbinding is met de snelweg richting de randstad, West-Brabant, Antwerpen en Goes. Daarnaast is er een parkeergarage op loopafstand.

Onze moderne vergaderruimte biedt plek aan maximaal 20 personen. Hier kun je in alle rust samenkomen terwijl het bruisende centrum van Goes op steenworp afstand ligt.

Faciliteiten vergaderruimte

De vergaderruimte is ideaal voor groepen tot 20 personen en is voorzien van alle luxe, gemakken en comfort die je nodig hebt om een efficiënte en effectieve vergadering te houden, zoals:

  • Snelle wifi
  • Smart TV met HDMI aansluiting en Chrome Cast
  • Klimaatcontrole en luchtverversing
  • Kitchenette met koffie thee en water
  • Schrijfgerei zoals flipover, kladblokken en pennen
  • Parkeergarage op 1 minuten loopafstand
  • Centrum van Goes op 4 minuten loopafstand

Mist er iets om jouw vergadering af te maken? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Bij ons ben je verzekerd van een professionele en efficiënte omgeving voor je vergadering(en). Door een vergaderlocatie in Goes te huren, toon je aan dat je bedrijf georganiseerd en professioneel is en dat je bewust bent van de belangrijke details die bijdragen aan een succesvolle vergadering. Het is een slimme zakelijke keuze. Je hebt namelijk de flexibiliteit, technologie en professionele indruk die je nodig hebt zónder de kosten en verplichtingen van het onderhouden van een eigen vergaderruimte.

Onze vergaderlocatie, in Goes aan het Bleekveld, is onderdeel van Katoen. Katoen bestaat uit; brasserie Katoen, restaurant ZAAL, hotel Katoen & Citylofts bij Katoen.

Brasserie Katoen en restaurant ZAAL

Wil je de vergadering goed beginnen? Begin dan met een heerlijk ontbijt uit de brasserie. Tijdens een break kun je voor de lunch terecht bij restaurant ZAAL of bij de brasserie. Sluit je de vergadering aan het einde van de dag af?

Dan kun je afsluitend nog dineren bij restaurant ZAAL of de brasserie!

Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van de terrassen van de brasserie en van restaurant ZAAL. Naast ontbijten, lunchen of dineren kun je ook ontspannen en genieten van de rustige omgeving van het Bleekveld.

Overnachting in het hotel of cityloft

Kom je niet uit te buurt en wil je Goes voor of na je vergadering nog verder verkennen? Dan kun je een overnachting boeken in één van onze citylofts of hotelkamers.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag een passend arrangement samen te stellen.