Tafel reserveren Kamer reserveren
Hotel Katoen & Katoen To Go zijn open! Brasserie Katoen & ZAAL bij Katoen zijn gesloten tot en met 28 april 2020 i.v.m. het Coronavirus Meer informatie
Tafel reserveren Kamer reserveren

Hotel Katoen & Katoen To Go zijn open! Brasserie Katoen & ZAAL bij Katoen zijn gesloten tot en met 28 april 2020 i.v.m. het Coronavirus

Informatie Coronavirus

In verband met het Coronavirus heeft de overheid extra maatregelen getroffen. Dit betekent dat brasserie Katoen en ZAAL bij Katoen gesloten zijn tot en met 28 april 2020.

Ons hotel is wel gewoon geopend, u kunt veilig bij ons komen slapen. We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de GGD en RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Het is onze topprioriteit om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Daarnaast kunt u vanaf donderdag 19 maart Katoen to go afhalen, wij zullen een greep uit onze lunch en dinergerechten voor u klaarmaken om mee te nemen.

Maak gebruik van Katoen to Go

Hotelarrangementen

Onze hotelarrangementen bestaan uit een combinatie van overnachten in een van de hotelkamers en dineren in onze brasserie.