Tafel reserveren Kamer reserveren
Informatie Coronavirus - Onze brasserie is tijdelijk gesloten. Ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner. Daarnaast hebben wij Katoen To Go om onze heerlijke gerechten af te halen. Meer informatie
Tafel reserveren Kamer reserveren

Informatie Coronavirus - Onze brasserie is tijdelijk gesloten. Ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner. Daarnaast hebben wij Katoen To Go om onze heerlijke gerechten af te halen.

Informatie Coronavirus

In verband met het Coronavirus heeft de overheid extra maatregelen getroffen. Onze brasserie tijdelijk gesloten. Ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner. Daarnaast hebben wij Katoen To Go om onze heerlijke gerechten af te halen.

Ons hotel en Katoen To Go zijn geopend, u kunt veilig bij ons komen slapen. Neemt u als Leisure gast even contact met ons op voor de mogelijkheden. We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de GGD en RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Het is onze topprioriteit om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Daarnaast kunt u Katoen to go afhalen, wij zullen een greep uit onze lunch en dinergerechten voor u klaarmaken om mee te nemen.

Maak gebruik van Katoen to Go

Hotelarrangementen

Onze hotelarrangementen bestaan uit een combinatie van overnachten in een van de hotelkamers en dineren in onze brasserie.