Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta,  mooi vlees, vis  en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of bouillabaisse kroketjes  die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is wekelijks geopend van donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 16,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep 9,50 / klein 7,50
    met crème fraîche en brood
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,75 - 16,50
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 12,50 - 19,50
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met cocktailsaus
  • Oud kaaskroketten V 8,75 - 16,25
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 17,50
    met gerookte zalm, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en aardappelchips
  • ZAAL's vega clubsandwich V 15,00
    brie, peer, ei, tomaat, sla en aardappelchips
  • Toast champignons 15,50
    geitenkaas crème, peterselie, oude aceto balsamico en zoetzure sjalot
  • Croque speciale 14,50
    pittig gehakt, sambal en cheddar kaas
  • Zuurdesembrood met gerookte ribeye 16,50
    met knoflookboter, beukenzwammen, witlof, boretane uitjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
  • Meergranen baguette tonijnsalade 15,50
    met groene appel, olijven, rode ui, ei en rucola
  • Katoen's broodrolletjes 13,50
    tomatenbrood, pesto, kip, Cheddar kaas, kruidenmayonaise en frietjes
  • Salades 17,50
    met pesto, tomaat, focaccia brood croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Salade brie 17,50
    lauwwarm uit de oven met honing en tijm, peer, raddichiosla, rozijnen, walnoten en appelstroopdressing
  • Salade gerookte ribeye 18,50
    met beukenzwammen, witlof, truffelmayonaise, borettane uitjes en pijnboompitten
  • Salade gerookte vis 19,75
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 22,50
    gevuld met aubergine, , gegrilde aubergine met oregano olie, pecannoten en stracciatella kaas
  • Tortellini V 22,50
    gevuld met Parmezaanse kaas, bospaddenstoelensaus met truffel, rucola en salie olie
  • 8,50
    extra optie Iberico ham
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 29,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot en pepersaus
  • We love desserts 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Panna Cotta 12,50
    met bloemenhoning en citroentijm, perencompote, honing krokant en specerijen roomijs
  • Millionaire's shortbread 13,00
    karamel, pinda's, pure chocolade en hazelnootijs
  • Koffie dessert 13,50
    koffie yoghurt brownie, koffie crème, pecannoten, koffie crumble en koffie kardamom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Tapas brood 8,50
    met boerenboter, roomkaas, prei dip en zoet peper crème
  • Olijven 5,50
    gevuld met geitenkaas
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterd mayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Camembert 12,50
    met verse vijgen, noten & brood
  • Witlof ham-kaas kroketjes 8,50 (4 stuks)
    met truffelmayonaise
  • Kaas spinazie kroketjes 7,75 (4 stuks)
    met kerrie mayonaise
  • Gemarineerde ansjovis 8,00
    met piquillo peper en groene kruiden
  • Oude kaas 8,50
    met grove mosterd
  • Mini loempia gevuld met eend 7,50
    met zoetzure tomatensaus
  • Scampi 7,50
    in krokante aardappeldeeg met chili chipotlesaus
  • Oesters 4,50 per stuk
    Charentes Maritimes, Frankrijk
  • Bisou de Mer oester 4,50 per stuk
    Normandië, Frankrijk
  • Zeeuwse platte oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 16,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep 9,50 / klein 7,50
    met crème fraîche en bosui
  • Salade burrata V 16,50
    met pesto, focaccia croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Tataki van rund 16,75
    met aardappelkaantjes, rucola, witlof en Madeira truffel vinaigrette
  • Eendenlever(2 bereidingen warm en koud) 21,50
    gebakken eendenlever met peperkoek en koffie crumble stroopwafel van rode biet met eendenlever en kersengel
  • Gebakken coquilles 21,50
    pompoencrème, gemarineerde pompoen, wortelkrokant, zwarte wilde rijst en veldsla
  • Carpaccio van langoustine 24,75
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Hertensukade 19,50
    langzaam gegaard, met pastinaak/witte chocoladecrème, beukenzwam en uiencrumble
  • Canneloni 16,50
    van tonijn, met avocado mousse, sesam kletskop, sambai vinaigrette en sojabonen
  • Hoofdgerechten dagprijs
    gegratineerd met frisse salade, kruidenboter, Parmezaanse kaas en dragon
  • Tortellini V 22,50
    gevuld met Parmezaanse kaas, bospaddenstoelensaus met truffel, rucola en salie olie
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Eendenborstfilet 28,50
    gebakken met appelcompote, anijs paddenstoelen en rode port sinaasappel saus
  • Zeeduivelfilet 29,50
    gebakken met garam marsala, parelcouscous, knolselderij, witte wijn saus met zalm kaviaar
  • Curry 19,50
    met kikkererwten, pastinaak, wortel, pompoen, yoghurt en knoflook naanbrood
  • Hertenbiefstuk 32,50
    gebakken met olijven/noten korst, stoofpeer, spruiten en eigen jus met veenbessen
  • Pietermanfilet 27,50
    gebakken in de roomboter met aardappelcrème, bleekselderij, tomaten crumble en langoustine crème
  • Ribeye 36,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème en truffelsaus
  • Kalfstournedos 34,50
    klassiek met paddenstoelen en rode wijnsaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Panna Cotta 12,50
    met bloemenhoning en citroentijm, perencompote, honing krokant en specerijen roomijs
  • Millionair's shortbread 12,75
    karamel, pinda's, pure chocolade en hazelnootijs
  • Koffie dessert 13,50
    koffie yoghurt brownie, koffie crème, pecannoten, koffie crumble en koffie kardemom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs