Het is bijna zover, Vaderdag! Deze dag gaan we alle Papa’s gezellig in het zonnetje zetten bij Katoen. Tijdens lunch en diner is er naast onze kaart keuze uit een suggesties van de Green Egg en de smoker

Brasserie Katoen 

Black angus – burgerbrioche bol, gekarameliseerde ui, bacon, cheddar en truffelmayonaise

16,50

Salade lauwwarme gerookte zalm – little gem, rucola, groene appel, zoetzure groente, gepofte wilde rijst en rouille mayonaise

17,50

Runder rib-eye  – crème van knolselderij, gebakken paddestoelen en Hollandaisesaus

29,50 

Reuze gamba’s ( 3 stuks)  – frisse salade, kruidenboter, zeekraal, citroen en verse friet

31,50 

Suggesties Vaderdag in ZAAL

Voorgerechten

Flammkuchen  –  gerookte zalm, kappertjes, crème fraîche, rode ui, groene asperges en mosterdsla

19,50

Flammkuchen –  crème fraiche, artisjokken, olijven, rucola, ui, bimi, oude aceto balsamico en parmezaanse kaas

17,50

Flammkuchen  – Iberico ham, crème fraiche, burrata, tomaat, bosui en frisee sla

19,50

Hoofdgerecht

Runder entrecote van de Green Egg                                                                            paddenstoelen, uien compote en bearnaise saus

37,50