
Het is bijna zover, Vaderdag! Deze dag gaan we alle Papa’s gezellig in het zonnetje zetten bij Katoen. Tijdens lunch en diner is er naast onze kaart keuze uit een suggesties van de Green Egg en de smoker
Brasserie Katoen
Black angus – burgerbrioche bol, gekarameliseerde ui, bacon, cheddar en truffelmayonaise
16,50
Salade lauwwarme gerookte zalm – little gem, rucola, groene appel, zoetzure groente, gepofte wilde rijst en rouille mayonaise
17,50
Runder rib-eye – crème van knolselderij, gebakken paddestoelen en Hollandaisesaus
29,50
Reuze gamba’s ( 3 stuks) – frisse salade, kruidenboter, zeekraal, citroen en verse friet
31,50
Suggesties Vaderdag in ZAAL
Voorgerechten
Flammkuchen – gerookte zalm, kappertjes, crème fraîche, rode ui, groene asperges en mosterdsla
19,50
Flammkuchen – crème fraiche, artisjokken, olijven, rucola, ui, bimi, oude aceto balsamico en parmezaanse kaas
17,50
Flammkuchen – Iberico ham, crème fraiche, burrata, tomaat, bosui en frisee sla
19,50
Hoofdgerecht
Runder entrecote van de Green Egg paddenstoelen, uien compote en bearnaise saus
37,50