• a la Carte onbijt 18,50
  • SOEPEN
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van Katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 14,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • Vlees 15,50
    serranoham kroket, boerenbrood met pastrami, truffelmayonaise, augurk & Katoen's soepje
  • Vis 16,50
    kreeftenkroket, boerenbrood met tonijnsalade, rode ui, kappertjes & kreeftensoepje
  • Vegetarisch 14,50
    kaas-rucola kroket, boerenbrood met brie, appel honing, walnoten & Katoen's soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • Katoen's broodje 8,75
    wisselend en verrassend van smaak
  • Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00
    de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00
    op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,00 - 15,50
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • Hamburger 15,75
    verse gegrilde burger, bacon, cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, bbq saus en verse friet
  • Tosti 7,50
    van boerenbrood, kaas en ham
  • Tosti vegetarisch 7,50
    van boerenbrood met pesto, tomaat, cheddar kaas en cashewnoten
  • Gezond 8,75
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • Maisbol V 9,50
    met guacamole,cherrytomaat, granaatappelpitjes, manchego & pecannoten
  • Scharreleieren 9,50
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
  • Gerookte ribeye 12,50
    flatbread, hummus van witlof met truffel, rucola en Parmezaanse kaas
  • katoen's broodrolletjes 10,50
    tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
  • Wrap carpaccio 11,75
    vers gesneden carpaccio op een wrap met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
  • Gerookte zalm 15,50
    flaquette brood, Philadelphia roomkaas, radijs, rode ui en kruidenmayonaise
  • SUPPLEMENTEN 15,50
    geroosterde brioche toast met salade van Hollandse garnalen, cocktailsaus, rode ui, radijs en tuinkers
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 3,75
  • Katoen's salade 13,50
    geroosterde pompoen met tijm, komijnekaas, bulgur, broodkrokant, pompoenpitten en oude balsamico
  • Caesar salade 14,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • Vis salade 16,50
    met gegrilde tonijn, gerookte zalm, gamba, venkel en citroen
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 15,75
    met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaten, rode ui, oude kaas en rucola
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Kabeljauwfilet 26,50
    gebakken in de roomboter, met parelcouscous, spinazie, bimi, mosterd-kervel saus
  • PASTA 26,50
    gebakken in de roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en pittige aïoli
  • Tortellini V 20,00
    gevuld met ricotta en spinazie, kastantjechampignons, amandel, mascarpone-citroen saus
  • Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Panna cotta 10,00
    van mandarijn, hangop van boerenyoghurt, gel van clementine met ijs van zoethout
  • Mascarpone taartje 10,50
    met matcha thee, gel van zwarte bes, crumble van lange vingers en ijs van witte chocolade
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanilleijs en Callebaut chocolade mousse
  • Karamel chocolade mousse 11,00
    met zeezout, crème van praline, nougatine en ijs van hazelnoot
  • Soepen
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 14,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • Katoen's salade 13,50
    geroosterde pompoen met tijm, komijnekaas, bulgur, broodkrokant, pompoenpitten en oude balsamico
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,00 - 15,50
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • Kroketten 15,50
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • Avocado V 14,50
    gebrand met geroosterde paprika, feta en shiitake
  • Carpaccio van rund 14,75
    vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
  • Scampi's gepeld 16,50
    5 stuks van de plancha met koude noodle salade, mint, wortel, komkommer en Oosterse dressing
  • Gegrilde tonijn 16,75
    sesam, mango, wakame, groene appel en soja dressing
  • Rosbief van hert 17,00
    grove mosterd, knolselderij, amandel, aceto balsamico en croutons
  • Katoen's voorgerecht p.p. 21,50
    voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • Brood met smeersels 6,75
  • Hoofdgerechten 6,75
  • Katoen's salade V 17,50
    geroosterde pompoen met tijm, komijnekaas, bulgur, broodkrokant, pompoenpitten en oude balsamico
  • Tortellini V 20,00
    gevuld met ricotta en spinazie, kastanje champignons, amandel, mascarpone-citroen saus
  • Katoen's stoverij 19,75
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • Scampi's 24,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Kabeljauwfilet 27,50
    gebakken in roomboter, met parelcouscous, spinazie, bimi en mosterd-kervelsaus
  • Visstoofpot 26,50
    met verse kabeljauw, zalm, mosselen, gamba's, dille, venkel en witte wijnsaus
  • Picanha 26,50
    traag gegaard op de BBQ met sjalot, champignons, groene asperges en geroosterde knoflookboter
  • Hertenbiefstuk 27,50
    van de BBQ, met witlof, gewokte spruiten, knolselderij, saus van eekhoorntjesbrood
  • Klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • We love desserts 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Panna cotta 10,00
    van mandarijn, hangop van boerenyoghurt, gel van clementine met ijs van zoethout
  • Mascarpone taartje 10,50
    met matcha thee, gel van zwarte bes, crumble van lange vingers en ijs van witte chocolade
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • Karamel chocolade mousse 11,00
    met zeezout, crème van praline, nougatine en ijs van hazelnoot
  • kaas 13,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 14,00 / klein 7,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Pompoensoep 9,50 / klein 5,50
    vadouvan, jonge geitenkaas en pompoenpitolie
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,00 - 17,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Geitenkaas-walnoot kroket 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    sla, tomaat, geroosterde paprika, Parmezaanse kaas, ei, basilicum pesto, spek en gerookte kipfilet
  • ZAAL's vega clubsandwich 15,00
    sla, tomaat, geroosterde paprika, Parmezaanse kaas, ei en basilicum pesto
  • Baquette 15,50
    met tataki van rund, truffelmayonaise, augurk, rucola en gefrituurde uitjes
  • Naanta 14,75
    met krabsalade, limoen, mosterdsla, dille & zoetzure rode ui
  • Tunnbrood 16,50
    met gerookte zalm, kruidenroomkaas, rucola, komkommer en wasabi crumble
  • Zuurdesembrood 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Waldorf salade 16,50
    knolselderij, appel, walnoot, bleekselderij, fenegriek kaas, en yoghurt dressing
  • Salade iberico ham 17,50
    cherrytomaat, pijnboompitten, Parmezaane kaas en artisjok
  • Salade gerookte vis 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Ravioli 22,50
    gevuld met artisjok en pecorino kaas, radicchio sla en saliesaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 34,50
    in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Peer 11,50
    gepocheerd met specerijen, amandel, mascarpone crème met zoethout en perensorbet
  • Sinaasappel 12,50
    mousse van Grand Marnier, sinaasappel curd, compote van citrus met dragon, sinaasappelkletskop en champagne kerrie sorbet
  • "Mont Blanc" 12,50
    parfait van karamel en vanille, kastanje crème en kaneel hangop
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso Martini 10,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Duroc d'olives bitterbal 9,75
    met mosterdmayonaise
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Garnalen kroketjes 11,50
    met cocktailsaus
  • Geitenkaas kroketjes 7,50
    met dragon mayonaise
  • Geitenkaas kroketjes 4 stuks 6,75
    met Sriracha mayonaise
  • Krokante gamba's 8,50
    saffraan/limoen aioli
  • Vers tapas brood 8,50
    met tomatentapenade, boerenboter en bietenhummus
  • Papadum 6,50
    met mango chutney en bosui
  • Sesam hoorntje 8,50
    met roomkaas, gezouten citroen en za'atar
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oester van de chef 5,25 per stuk
    met wisselende smaken
  • Zeeuwse platte oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 14,00 / klein 7,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Pompoensoep 9,50 / klein 5,50
    vadouvan, jonge geitenkaas en pompoenpitolie
  • Waldorf salade 15,00
    knolselderij, appel, walnoot, bleekselderij, fenegriek kaas en yoghurt dressing
  • Tartelette 15,75
    witlof, mascarpone gorgonzola crème, truffelaardappel, citroentijm en walnoot
  • Carpaccio van langoustine 22,50
    groene appel, en limoen basilicum vinaigrette
  • Gebakken eendenlever 19,00
    gerookte paling, brioche, appelcompote, gerookte uien crumble en PX stroop
  • Cannelloni 17,50
    van rode biet, eenden rilette, eekhoorntjesbrood en pruim-venkelzaad
  • Tataki van rund 16,75
    met truffel / Madeira vinaigrette, witlof, aardappel kaantjes en rucola
  • Halve kreeft 29,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Halve kreeft 31,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Ravioli V 22,50
    gevuld met artisjok en Pecorino kaas, hazelnoot, radicchio sla en saliesaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 34,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Kreeft heel of half 29,50 - 53,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Kreeft heel of half 31,00 - 54,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Kalfstournedos 31,00
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken bio ganzenlever
  • Rode poon 27,50
    met zeesla boter, gemarineerde wortel, polenta en langoustine saus
  • Fazant 27,50
    gebakken filet en worstje met venkel, zuurkool "hete bliksem" rode biet en eigen jus
  • Hertenfilet 28,50
    pastinaak, groene kool, oesterzwammen en saus met rozemarijn en jeneverbes
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Peer 11,50
    gepocheerd met specerijen, amandel, mascarpone crème met zoethout en perensorbet
  • Sinaasappel 12,50
    mousse van Grand Marnier, sinaasappel curd, compote van citrus met dragon, sinaasappel kletskop en champagne kerrie sorbet
  • "Mont Blanc" 12,50
    parfait van karamel en vanille, kastantje crème en kaneel hangop
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso martini 10,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs