-
a la Carte onbijt 17,50
-
SOEPEN
-
tomatensoep 7,50met balletjes & room
-
soep van Katoen 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
kreeftenbisque 13,50van verse kreeft met geslagen room
-
KATOEN'S LUNCHPLATE
-
vlees 14,50kalfskroket, boterham met gerookte kip, pesto, mini augurk & Katoen's soepje
-
vis 15,50kreeftenkroket, boterham met gerookte forelsalade, dille, knolselderij & kreeftensoepje
-
vegetarisch 14,50groentekroket, boterham met guacomole, tomaat, gegrilde artisjok, oude kaas & Katoen's soepje
-
GERECHTEN MET BROOD
-
katoen's broodje 8,75wisselend en verrassend van smaak
-
rundkroket 1 of 2 stuks 7,75 -13,50de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
-
kaaskroket 1 of 2 stuks 7,75 - 13,50op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
garnaalkroket 1 of 2 stuks 8,75 - 14,75op brood met vers gemaakte rouille en citroen
-
hamburger 15,75verse gegrilde burger, sla, spek, oude kaas, tomaat, bbq saus, sjalot en verse friet
-
tosti 6,75van boerenbrood, kaas en ham
-
tosti vegetarisch 7,50van boerenbrood met geitenkaas, sjalot chutney, amandel en gegrilde courgette
-
gezond 8,75ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
-
foccacia 9,50met mozzarella, tomaat, basilicummayonaise, rucola & olijven
-
scharreleieren 9,503 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
-
pulled chicken kerrie salade 9,75op een baguette met atjar tjampoer, komkommer en bosui
-
katoen's broodrolletjes 10,25tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
-
toast préparé 10,50vers getoaste brioche met préparé, little gemsla, Amsterdamse ui, mosterd mayonaise, augurk & gekookt ei
-
broodje carpaccio 11,00vers gesneden op een rustiek broodje met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, cherry tomaat en amandel
-
croissant bun 11,50gerookte zalm, kruidenmayonaise, avocado, rode ui, kappertjes en komkommer
-
SUPPLEMENTEN 3,75met eigen gemaakte mayonaise
-
verse friet 3,75met eigen gemaakte mayonaise
-
vers slaatje 3,75
-
SALADES 12,50groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
-
katoen's salade 12,50groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
-
caesar salade 13,50klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
-
carpaccio salade 15,00amandel, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en cherrytomaat
-
tonijnsalade 16,50vers gegrilde tonijn, wasabi crunch, mango, groene appel, soya/citrus dressing en wakame
-
HOOFDGERECHTEN LUNCH 26,50gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
-
klassieke biefstuk 26,50gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
-
tournedos 32,50gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
-
zeebaarsfilet 26,50uit de roomboter, fregola met geroosterde paprika, gegrilde artisjok en crème van waterkers
-
PASTA 19,75gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
-
ravioli 19,75gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
-
pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
WE LOVE DESSERTS 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
appeltaart 4,75
-
appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
crème brûlée 9,00van sinaasappel, kardemom en krokant van kaneel
-
cheesecake 9,50met rabarber compote, gel van citroenmelisse en salted caramel ijs
-
aardbeien 10,00gemarineerd, witte chocolademousse met basilicum, aardbeiensorbet en merinque schotsen
-
dame blanche 10,50klassiek met vanile ijs, slagroom en Callebaut chocoladesaus
-
Soepen
-
tomatensoep 7,50met balletjes & room
-
soep van katoen 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
kreeftenbisque 13,50van verse kreeft met geslagen room
-
Voorgerechten
-
katoen's salade 12,50groene quinoa, geitenkaas, zoet zure groene asperge linten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
-
kaaskroket 1 of 2 stuks, 7,75 - 13,50met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
garnaalkroket 1 of 2 stuks, 8,75 - 14,75met salade, vers gemaakte rouille en citroen
-
kroketten 14,50mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
-
watermeloen 14,50van de BBQ, citroenolie, hangop met Vadouvan, cashewnoten, oude Pecorino kaas en zoetzure tomaatjes
-
carpaccio van rund 14,75vers gesneden met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, cherrytomaat, rucola en amandel
-
scampi's 16,505 stuks van de plancha met verse salade, bosui en kruidenolie
-
gravad lax van zalm 16,50rauw gemarineerde zalm met dille en kervel, zeekraalsalade, citroenmayonaise, broodkrokant en veldsla
-
tonijnsalade 16,50vers gegrilde tonijn, wasabi crunch, mango, groene appel, soja/citrus dressing en wakame
-
vitello tonnato 16,75kalfsrosbief met tonijnmayonaise, kapperappels, gegrilde tonijn, Parmezaanse kaas, zoetzure tomaat en rode ui
-
katoen's voorgerecht p.p. 19,50voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
-
brood met smeersels 6,75
-
Hoofdgerechten 17,50met zoete aardappel, z'atar specerij, feta kaas, rode ui, krokante filodeeg, zwarte olijven, dressing van yoghurt en kerrie
-
katoen's salade 17,50groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
-
ravioli 19,50gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
-
katoen's stoverij 19,75van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
-
scampi's 24,509 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
tijger zeewolf 25,50gebakken met zeegroenten, puree van gele biet, truffelaardappel en saus van rode curry
-
zeebaarsfilet 26,50uit de roomboter, fregola met geroosterde paprika, gegrilde artisjok en crème van waterkers
-
varkensrib 24,50geroosterd met salieolie, romige prei, beukenzwam, chimichurri boter en smeuïge polenta
-
lamsvlees 26,50van de BBQ, ratatouille, lamsworst, knolselderij/venkel puree en eigen jus van tijm
-
klassieke biefstuk 26,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
We love desserts 4,25vraag naar onze taart van de dag
-
taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
appeltaart 4,50
-
appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
crème brûlée 9,00van sinaasappel, kardemom en krokant van kaneel
-
cheesecake 9,50met rabarbercompote, gel van citroenmelisse en salted caramelijs
-
aardbeien 10,00gemarineerd, witte chocolademousse met basilicum, aardbeiensorbet en merinque schotsen
-
dame blanche 10,50klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
-
frambozen tartelette 11,00met crème van vanille en limoen, verse frambozen, krokant van frambozen en karnemelk lavendelijs
-
kaas 13,50zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
-
Soepen
-
Kreeftenbisque 13,50cognac, room en verse kreeft
-
Kippensoep 8,50met verse groente, gerookte kip en omeletreepjes
-
Lunch met brood
-
Hollandse garnalenkroket 8,25 - 16,501 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
-
Duroc D'olives vleeskroket 8,00 - 15,501 of 2 stuks op een vers brioche broodje en mosterd
-
Toast champignons 12,50peterselie, grove mosterd, crème van geitenkaas en sjalot
-
Steak ciabatta 16,50met truffelmayonaise, oude kaas, rucola en gekonfijte sjalot
-
Broodje scampi's 16,50gebakken met verse kruiden, look, rode peper, romeinse sla en citroenmayonaise
-
Salades
-
Salade burrata 16,50tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
-
Salade Ganda ham 15,50meloen, Parmezaanse kaas, olijven, cherrytomaat en pistachenoten
-
Salade vis 17,50ansjovis, makreel, gerookte zalm, Hollandse garnalen, rode ui en appel
-
Lunch hoofdgerechten
-
Cannelloni 18,50spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
-
Runder ribeye 27,50van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
-
Gekookte kreukels 8,50
-
Iberico ham 15,50Paleta Capa Negra
-
Ingelegde mosselen 6,50met lavas crème
-
Gemarineerde ansjovis 5,50met piquillopeper
-
Taggiasche olijven 5,75
-
Tapas vlees kroketjes 4 stuks 7,50Duroc D'olives Cochonnets met mosterdsaus
-
Tapas vis kroketjes 4 stuks 9,50met Hollandse garnalen en cocktailsaus
-
Versgebakken tapas brood 8,50met saffraan aïoli en roomboter
-
Kaasje van de dag 10,00van kaas affineurs van Tricht
-
Oesters
-
Zeeuwse zomer oester 4,00 per stukOosterschelde, Zeeland
-
Oisri oester 5,00 per stukIerland, Cromane
-
Geay specialis oesters 5,50 per stukNormandië, Frankrijk
-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque 13,50cognac, room en verse kreeft
-
Salade burrata 13,50tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
-
Gepocheerd hoeve ei 12,50polderaardappel met karnemelk, bieslook, jonge spinazie en piment d'espelette
-
Steak tartaar 15,00van rund, eidooier, augurk, mosterdzaad en kappertjes
-
Hollandse garnalencocktail 18,50verse garnalen, luchtige schuim van tomaat, kropsla, krokante garnalen en venkel
-
Carpaccio van langoustine 19,50rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
-
Ganzenlever bio en gerookte paling 22,50getoast brioche, kruidensla, vijgen en uienstroop
-
Halve kreeft 21,50natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Halve kreeft 22,50gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Hoofdgerechten
-
Cannelloni 18,50spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
-
Kreeft heel of half 21,50 - 39,50natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Kreeft heel of half 22,50 - 41,00gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Kabeljauw 25,50gepocheerd met groene asperges, sinaasappel, amandel, spinazie en wei saus
-
Tagliolini pasta 24,50met gewokte schelpen, kokkels, mossels, vongole met nduja, verse kruiden Noilly Prat en curry
-
Runder ribeye 27,50van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
-
Kalfstournedos 'Rossini' 29,50klassiek met gebakken ganzenlever (bio), paddenstoelen en Madeira saus
-
Extra bijgerechten
-
Kropsla 4,50met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Warme seizoensgroenten 3,75
-
Verse aardappelkroketten 3,756 stuks
-
Verse frieten 3,75met mayonaise
-
We love desserts
-
Aardbeien 10,00gemarineerd met zwarte peper en oranjebloesem, aardbeiensorbet, kletskoppen en geitenkwark
-
Dame blanche 11,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Sabayon 11,00vers roodfruit, chocolademousse, kardemom/amandelijs
-
Paris Brest 12,00met verse frambozen, pistache crème en frambozen sorbet
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Espresso martini