-
a la Carte onbijt 18,50
-
SOEPEN
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van Katoen V 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 15,00van verse kreeft met geslagen room
-
KATOEN'S LUNCHPLATE
-
Vlees 16,00chorizokroket, boerenboterham met truffel salami, roomkaas & Katoen's soepje
-
Vis 17,00gambakroket, boerenboterham met salade van makreel & kreeftensoepje
-
Vegetarisch 15,50kaas-rucola kroket, boerenboterham met ei truffelsalade, groene asperge & Katoen's soepje
-
GERECHTEN MET BROOD
-
Katoen's broodje 9,00wisselend en verrassend van smaak
-
Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
-
Kaaskroket 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,50 - 16,50op brood met vers gemaakte rouille en citroen
-
Hamburger 15,75verse gegrilde burger, bacon, cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, bbq saus en verse friet
-
Tosti 7,50van boerenbrood, kaas en ham
-
Tosti vegetarisch 7,50met Gruyère kaas, gekarameliseerde ui, champignons, tijm en honing mosterd mayonaise
-
Gezond 9,00ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
-
Quiche 9,50met asperge, tuinbonen, feta en bonenkruiden
-
Scharreleieren 9,753 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
-
Pinsa brood 12,75met lauwwarme geitenkaa, gegrilde kip, pinda, honing & veldsla
-
katoen's broodrolletjes 11,50tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
-
Wrap carpaccio 12,50vers gesneden carpaccio op een wrap met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
-
Broodje visssalade 15,50met gerookte zalm, garnaal, krab & kruidenmayonaise
-
SUPPLEMENTEN 15,50geroosterde brioche toast met salade van Hollandse garnalen, cocktailsaus, rode ui, radijs en tuinkers
-
verse friet 3,75met eigen gemaakte mayonaise
-
vers slaatje 3,75
-
SALADES 3,75
-
Katoen's salade 13,50met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
-
Caesar salade 14,50klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
-
Vis salade 16,50met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
-
HOOFDGERECHTEN LUNCH 15,75met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaten, rode ui, oude kaas en rucola
-
klassieke biefstuk 26,50gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
Zeebaars 28,50op de huid gebakken, orzo pasta met tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
-
PASTA 26,50gebakken in de roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en pittige aïoli
-
Ravioli V 21,50met burrata en limoen, zoetzure pompoen, saus van pompoen, pistachenoten en Parmezaanse kaas
-
Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Crème brûlée 9,75klassiek met vanille
-
Rabarber 10,00mousse van rabarber met gekonfijte rabarber, gel van vlierbloesem en een parfait van pistache
-
Tartelette 10,50gevuld met crème van cheesecake, gel van blauwe bes, citrus hangop en een yoghurt blauwe bessenijs
-
Dame blanche 11,00klassiek met vanilleijs en Callebaut chocolade mousse
-
Soezen 11,00ambachtelijk gebakken soezen met vanillijs, crème van vanille en warme caramelsaus
-
Soepen
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van katoen V 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 15,00van verse kreeft met geslagen room
-
Voorgerechten
-
Katoen's salade 13,50met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
-
Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,50 - 17,50met salade, vers gemaakte rouille en citroen
-
Kroketten 15,75mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
-
Gemarineerde aubergine V 14,50van de bbq met hummus van doperwten en citroentijm, pistache noten en feta kaas
-
Carpaccio van rund 15,00vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
-
Scampi's gepeld 16,505 stuks van de plancha met groene salade, bosui en kruidenolie
-
Makreel 16,75mousse van makreel met gerookte, kappertjes en verschillende bereidingen van komkommer
-
Zacht gegaarde lamsprocureur 17,00met een salade van asperge, edamame boon, harissa en Griekse yoghurt
-
Katoen's voorgerecht p.p. 21,50voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
-
Brood met smeersels 6,75
-
Hoofdgerechten 6,75
-
Katoen's salade V 18,50met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
-
Ravioli V 21,50met burrata en limoen, zoetzure pompoen, saus van pompoen, pistachenoten en Parmezaanse kaas
-
Katoen's stoverij 22,50van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
-
Scampi's 24,509 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Zeebaars 28,50op de huid gebakken met orzo pasta en tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
-
Vis 27,50diverse vis bereidingen met verse kabeljauw, Zeeuwse mosselen, zalm, scampi, gewokte groenten, saus van saffraan
-
Kalfs ribeye 31,50van de bbq, ratarouille, crème van zwarte look, saus van morille en Madeira
-
Iberico varkenswangen 27,50zacht gegaard met gegrilde asperge, compote van rode ui, paddenstoelen en truffelsaus
-
Klassieke biefstuk 26,75gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
-
Tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
We love desserts 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Crème brûlée 9,75klassiek met vanille
-
Rabarber 10,00mousse van rabarber met geconfijte rabarber, gel van vlierbloesem en ijs van pistache
-
Tartelette 10,50gevuld met crème van cheesecake, gel van blauwe bes, citrus hangop en een yoghurt blauwe bessenijs
-
Dame blanche 11,00klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
-
Soezen 11,00ambachtelijk gebakken soezen met vanillijs, crème van vanille en warme caramelsaus
-
kaas 13,50zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
-
Soepen
-
Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50cognac, room en verse kreeft
-
Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50met burrata en basilicumolie
-
Lunch met brood
-
Varkenswang kroket 8,50 - 16,001 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
-
Hollandse garnalenkroket 11,50 - 18,501 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
-
Geitenkaas-walnoot kroket 8,00 - 15,751 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
-
ZAAL's clubsandwich 16,00oude kaas, rauwe ham, komkommer, tomaat, sla, ei en honing mosterd saus
-
ZAAL's vega clubsandwich 15,00oude kaas, tomaat, sla, ei, komkommer en honing mosterd saus
-
Baquette 15,50met tataki van rund, truffelmayonaise, augurk, rucola en gefrituurde uitjes
-
Bagel met sesamzaad V 14,75kruidenroomkaas, avocado, tomaat, mozzarella en oude aceto balsamico
-
Speltbol 16,50met gerookte makreel rilette, little gem, augurk, kappertjes en zoet zure rode ui
-
Getoast brioche 14,50met ZAAL ossenworst, grove mosterd, kropsla en Amsterdamse ui
-
Salades 12,50met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
-
Salade brie de meaux V 17,50pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
-
Salade bresaola 18,50Italiaans gedroogd rundvlees met gekookt ei, venkel, pijnboompit en cherry tomaat
-
Salade gerookte vis 19,50makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
-
Lunch hoofdgerechten 18,75makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
-
Aardappel gnocchi V 23,50rode pesto, tuinbonen, groene asperge, kruiden ricotta en amandel
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
-
Black angus steak 27,50gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
-
We love desserts 27,50gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
-
Dame blanche 12,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Ile flottante 11,50gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
-
Ananas 12,50gebrand, krokante bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
-
Chocolade en passievrucht 12,50pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Geen plek meer voor dessert?
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Macarons 2,50per stuk
-
Espresso Martini 10,00
-
Iberico ham 15,50Paleta Capa Negra
-
Taggiasche olijven 5,75
-
Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,50met mosterdmayonaise (6 stuks)
-
Geitenkaas kroketjes 7,50met dragon mayonaise (4 stuks)
-
Scampi look bitterbal 8,50met cocktailsaus (6 stuks)
-
Krokante gamba's 8,50saffraan/limoen aioli
-
Vers tapas brood 8,50met tomatentapenade, boerenboter en bietenhummus
-
Manchego kaas 11,00met olijfolie, walnoten en rozijnen
-
Papadums 6,50met mango chutney en bosui
-
Krokante kip 9,50met zoetzure saus, sesam, bosui en pinda's
-
Oesters 4,50 per stukDungarvan Bay, Ierland
-
Oysri oester 4,50 per stukDungarvan Bay, Ierland
-
Oester van de chef 5,50 per stukmet wisselende smaken
-
HK 46 oester 5,00 per stukOosterschelde, Zeeland
-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50cognac, room en verse kreeft
-
Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50met burrata en basilicumolie
-
Salade met brie de meaux V 16,50pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
-
Gepofte aardappel V 16,75gepocheerd ei, groene asperge, geitenboter en weidressing
-
Carpaccio van langoustine 23,50groene appel, en limoen basilicum vinaigrette
-
Gebakken coquilles 19,00bloemkoolcrème, gebrande bloemkool, hazelnoot en Parmezaanse kaas
-
Iberico ham 19,50kristal brood, ingelegde tomaat, burrata en oude aceto balsamico
-
Tataki van rund 16,75met truffel / Madeira vinaigrette, witlof, aardappel kaantjes en rucola
-
Vitello tonato 18,50rosbief van kalfsvlees met vers gebrande tonijn, mayonaise van tonijn, frisée sla en kappertjes
-
Gamba XL 23,501st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Hoofdgerechten 29,50gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Aardappel gnocchi V 23,50rode pesto, tuinbonen, groene asperges, kruiden ricotta en amandel
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
-
Tortellini 27,50verse pasta gevuld met Parmezaanse kaas, truffelroomsaus en Iberico ham
-
Gamba XL 200 gram 45,002 st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Zeebaarsfilet 28,50op de huid gebakken, gemarineerde venkelsalade, boswortel en langoustine saus
-
Kabeljauw 29,50gepocheerd met groene kruiden crumble, courgette, witte wijnsaus met dille en soja
-
Dry aged entrecote Holstein 200gr 34,50van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème, borettane uien en truffelsaus
-
Kalfstournedos 31,00klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
-
9,50met gebakken bio ganzenlever
-
Extra bijgerechten 5,00
-
Warme seizoensgroenten 5,00
-
Kropsla 4,50met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Aardappelkroketjes 3,756 stuks
-
Verse frieten 3,75met mayonaise
-
We love desserts 3,75met mayonaise
-
Dame blanche 12,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Ile flottante 11,50gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
-
Ananas 12,50gebrand, krokant bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
-
Chocolade en passievrucht 12,50pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Macarons 2,50per stuk
-
Espresso martini 10,00
-
Tomatensoep 4,50met een boterham
-
Kindertosti 4,50met ham en/of kaas
-
Frikandel of kroket 5,50met frietjes & appelmoes
-
Pasta 7,50met tomatensaus en geraspte kaas
-
Kinder sliptong 15,50met frietjes
-
Bolletje vanille ijs 2,50met spikkels
-
Soesjes 5,50met vanilleijs