• a la Carte onbijt 17,50
  • SOEPEN
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van Katoen 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 14,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • Vlees 15,50
    chorizo kroket, boerenbrood met gerookte kipfilet, kruidenmayonaise, pistache & Katoen's soepje
  • Vis 15,50
    bouillabaisse kroket, boerenbrood met krabsalade, bosui, citroenmayonaise & kreeftensoepje
  • Vegetarisch 14,50
    kaaskroket, boerenboterham met hummus van kerrie en zoete aardappel, pecorino, amandel & Katoen's soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • Katoen's broodje 8,75
    wisselend en verrassend van smaak
  • Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00
    de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00
    op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,00 - 15,50
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • Hamburger 15,75
    verse gegrilde burger, bacon, mozarella, tomaat, augurk, pesto, rucola en verse friet
  • Tosti 7,50
    van boerenbrood, kaas en ham
  • Tosti vegetarisch 7,50
    van boerenbrood met salsa van gedroogde tomaten, dragon, mozzarella en cashewnoot
  • Gezond 8,75
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • Flatbread 9,50
    met rode bieten spread, gegrilde courgette, mini mais, Brie de Meaux, krokante kikkererwten
  • scharreleieren 9,50
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
  • Pulled pork 10,50
    op brioche bol, pikante koolsalade, bbq saus en gefrituurde ui
  • katoen's broodrolletjes 10,25
    tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
  • Baguette parmaham 10,50
    vers gesneden Parmaham met burrata, rucola, gerijpte balsamico, olijfolie, pijnboompitten
  • Broodje carpaccio 11,50
    vers gesneden op een rustiek broodje met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
  • Hollandse garnalen 15,50
    geroosterde brioche toast met salade van Hollandse garnalen, cocktailsaus, rode ui, radijs en tuinkers
  • SUPPLEMENTEN 11,50
    met kruidenroomkaas, gravad lax van zalm, zoetzure radijsjes, avocado, groene appel en veldsla
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 3,75
  • Katoen's salade 13,50
    met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
  • Caesar salade 14,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • Carpaccio salade 15,75
    met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaten, rode ui, oude kaas en rucola
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 16,50
    met vers gegrilde tonijn, kalamata olijfjes, haricots verts, krieltjes, ei en rode ui
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Tijger-zeewolf filet 26,50
    gebakken in de roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en pittige aïoli
  • PASTA 26,50
    gebakken in de roomboter met orzo pasta, peterselie, doperwtjes, asperges en beurre blanc van daslook
  • Ravioli 20,00
    gevuld met geitenkaas en honing, saus van geroosterde paprika, beukenzwammen, wortel, Parmezaanse kaas en hazelnoot
  • Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Crème brûlée 9,50
    klassiek met vanille
  • Dame blanche 10,50
    klassiek met vanile ijs, slagroom en Callebaut chocoladesaus
  • Aardbeien 10,50
    gemarineerde Hollandse aardbeien, sorbet van aardbei, vanille crème en meringue
  • Katoen's sorbet 10,50
    klassiek geserveerd met vers zomers fruit, sorbets van groene appel, kers, aardbei en krokant van pistache
  • Panna cotta 11,00
    van framboos, ganache van witte chocolade, verse frambozen en parfait van uitgehangen yoghurt
  • Soepen
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van katoen 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 14,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • Katoen's salade 13,50
    met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,00 - 15,50
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • Kroketten 15,50
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • Geitenkaas en waterkers V 14,50
    mousse van waterkers en crème van geitenkaas, zoet/zure groenten, schuim van sinaasappel en bospeen
  • Carpaccio van rund 14,75
    vers gesneden et truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
  • Scampi's 16,50
    5 stuks van de plancha met verse salade, bosui en kruidenolie
  • Huisgerookte zalm 16,75
    aardappelpoffertjes, zure room, zalmkaviaar en salade van zilte groenten
  • Tataki van kalfsvlees 16,75
    met gefrituurde ui, ponzudressing, salade van ananas, komkommer, pinda
  • Katoen's voorgerecht p.p. 19,50
    voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • Brood met smeersels 6,75
  • Hoofdgerechten 6,75
  • Katoen's salade V 17,50
    met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
  • Ravioli V 20,00
    gevuld met geitenkaas en honing, saus van geroosterde paprika, beukenzwammen, wortel, Parmezaanse kaas en hazelnoot
  • Katoen's stoverij 19,75
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • Scampi's 24,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Tijger-zeewolffilet 26,50
    gebakken in roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en beurre blanc van basilicum
  • Zeebaars 27,50
    Op de huid gebakken met crème van zoete aardappel, zilte groente en beurre blanc van basilicum
  • Procureur 26,50
    langzaam gegaard varkensvlees van de bbq, chantarellen, crème van saffraan, jus van sherry
  • Runder ribeye 27,50
    van de grill, met courgette, paddenstoelen, compote van sjalot, boter van provençaalse kruiden
  • Klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • Tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • We love desserts 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Crème brûlée 9,50
    klassiek met vanille
  • Aardbeien 10,50
    gemarineerde Hollandse aardbeien, sorbet van aardbei, vanille crème en meringue
  • Katoen's sorbet 10,00
    klassiek geserveerd met vers zomers fruit, sorbets van groene appel, kers, aardbei en krokant van pistache
  • Dame blanche 10,50
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • Panna cotta 11,00
    van framboos, ganache van witte chocolade, verse frambozen en parfait van uitgehangen yogurt
  • kaas 13,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 14,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep 8,50 / klein 4,25
    met pesto, bosui en crème fraîche
  • Lunch met brood
  • Duroc D'olives vleeskroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 9,00 - 16,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Gerookte zalm 14,75
    op een brioche toast met dille, zacht gekookt ei, rode ui en mierikswortel
  • Hollandse garnalen 15,50
    op een brioche toast met kropsla, cocktailsaus en tomaat
  • Iberico ham 15,50
    op zuurdesembrood met tomaat sjalotten compote, dragon Manchego kaas en olijfolie
  • Salades 15,50
    op zuurdesembrood met tomaat sjalotten compote, dragon Manchego kaas en olijfolie
  • Salade met courgette V 15,50
    citrusdressing, geroosterde puntpaprika, pijnboompitten en Tete de Moine kaas
  • Salade van runder tataki 17,50
    met Madeira truffelvinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
  • Salade met gerookte vissoorten 17,50
    makreel, ansjovis, Hollandse garnalen, rode ui, appel met ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 17,50
    makreel, ansjovis, Hollandse garnalen, rode ui, appel met ponzu dressing
  • Geroosterde bloemkool V 18,50
    van de BBQ met sesamzaad, komijn, gember, yoghurt met Bharat, dragon mayonaise, hazelnoten en feta
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50
    in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Baba au rhum 11,00
    met specerijen crème en compote van ananas
  • Eclair 11,50
    met karamel, gekarameliseerde noten en tonkabonenijs
  • Millefueille 12,00
    met pistache crème, pure chocolade en bloedsinaasappelsorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso Martini 10,00
  • Bitterbal van prosciutto 9,75
    met mosterdmayonaise
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Krokante mosselen 6,75
    met remouladesaus
  • Kruiden crackers 7,50
    met Parmezaanse kaas en ras el hanout
  • Padron pepers 6,50
    met crème van gerookte paprika
  • Geitenkaas kroketjes 4 stuks 6,75
    met Sriracha mayonaise
  • Bouillabaisse kroketjes 8,50
    met cocktailsaus
  • Vers tapas brood 8,50
    met harissahummus, boerenboter en pesto
  • Kaas van van Tricht 10,00
  • Oesters 4,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oester van de chef 5,00 per stuk
    met wisselende smaken
  • Geay speciale oesters 5,50 per stuk
    Normandië, Frankrijk
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 14,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Geroosterde paprikasoep V 8,50
    met pesto, bosui en crème fraîche
  • Gebrande avocado V 12,50
    met tomatenpoeder, koolrabi, zoetzure komkommer, shiitake, rode ui en compote met lavas
  • Salade met courgette V 13,50
    citrusdressing, geroosterde punt paprika, pijnboompitten en Tete de Moine kaas
  • Tataki van rund 15,50
    met Madeira truffel vinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
  • Kalfswang 16,75
    zacht gegaard met jus van truffel, bosui, knolselderij en mosterd
  • Gebakken coquilles 19,00
    met aardappelschuim, postelein, orzo pasta met bleekselderij, tomaat en spek crumble
  • Carpaccio van langoustine 21,50
    rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
  • Ganzenlever terrine (BIO) 23,50
    met pure chocolade op brioche toast, gewurztraminer gel en appelcompote
  • Halve kreeft 27,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Halve kreeft 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 18,50
    met uienjus, macadamia noot, linzensalade met oude Manchego kaas en kervel
  • Geroosterde bloemkool 18,50
    van de BBQ met sesamzaad, komijn en gember, yoghurt met Bharat, dragon mayonaise, hazelnoten en feta
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Kreeft heel of half 27,50 - 49,00
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Kreeft heel of half 29,50 - 51,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Zeebaarsfilet 26,50
    gebakken met geplette aardappel, gemarineerde venkel, zeewier poeder, saus van curry en Noilly prat
  • Open ravioli 29,50
    met kreeft, saus van kreeft, saffraan crème, bospeen en kervel
  • (onglet) rundvlees 28,50
    grove structuur van rundvlees met rode wijn sjalot saus, gekonfijte aardappel, paddenstoelen en witlof
  • Kalfstournedos 'Rossini' 28,50
    klassiek met gebakken paddenstoelen en Madeira saus
  • met ganzenlever 5,00
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Babe au rhum 11,00
    met specerijen crème en compote van ananas
  • Eclair 11,50
    met karamel, gekarameliseerde noten en tonkabonenijs
  • Millefeuille 12,00
    met pistache crème met pure chocolade en bloedsinaasappelsorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso martini 10,00
  • Kippensoepje
  • Ham met meloen
  • Pasta met tomatensaus
  • Biefstuk met frietjes
  • Frikandel met frietjes
  • Kroket met frietjes
  • Sliptong met frietjes
  • Kinderijsje