• a la Carte onbijt 18,50
  • SOEPEN
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van Katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • Vlees 16,00
    chorizokroket, boerenboterham met truffel salami, roomkaas & Katoen's soepje
  • Vis 17,00
    gambakroket, boerenboterham met salade van makreel & kreeftensoepje
  • Vegetarisch 14,50
    kaas-rucola kroket, boerenboterham met ei truffelsalade, groene asperge & Katoen's soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • Katoen's broodje 9,00
    wisselend en verrassend van smaak
  • Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00
    de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00
    op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,50 - 16,50
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • Hamburger 15,75
    verse gegrilde burger, bacon, cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, bbq saus en verse friet
  • Tosti 7,50
    van boerenbrood, kaas en ham
  • Tosti vegetarisch 7,50
    met Gruyère kaas, gekarameliseerde ui, champignons, tijm en honing mosterd mayonaise
  • Gezond 9,00
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • Quiche 9,50
    met asperge, tuinbonen, feta en bonenkruiden
  • Scharreleieren 9,75
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
  • Pinsa brood 12,75
    met lauwwarme geitenkaas, gegrilde kip, Cheddar kaas & frietjes
  • katoen's broodrolletjes 11,50
    tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
  • Wrap carpaccio 12,50
    vers gesneden carpaccio op een wrap met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
  • Broodje visssalade 15,50
    met gerookte zalm, garnaal, krab & kruidenmayonaise
  • SUPPLEMENTEN 15,50
    geroosterde brioche toast met salade van Hollandse garnalen, cocktailsaus, rode ui, radijs en tuinkers
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 3,75
  • Katoen's salade 13,50
    met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
  • Caesar salade 14,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • Vis salade 16,50
    met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 15,75
    met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaten, rode ui, oude kaas en rucola
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Zeebaars 28,50
    op de huid gebakken, orzo pasta met tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
  • PASTA 26,50
    gebakken in de roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en pittige aïoli
  • Ravioli V 21,50
    met burrata en limoen, zoetzure pompoen, saus van pompoen, pistachenoten en Parmezaanse kaas
  • Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Rabarber 10,00
    mousse van rabarber met gekonfijte rabarber, gel van vlierbloesem en een parfait van pistache
  • Tartelette 10,50
    gevuld met crème van cheesecake, gel van blauwe bes, citrus hangop en een yoghurt blauwe bessenijs
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanilleijs en Callebaut chocolade mousse
  • Soezen 11,00
    ambachtelijk gebakken soezen met vanillijs, crème van vanille en warme caramelsaus
  • Soepen
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • Katoen's salade 13,50
    met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,50 - 17,50
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • Kroketten 15,75
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • Gemarineerde aubergine V 14,50
    van de bbq met hummus van doperwten en citroentijm, pistache noten en feta kaas
  • Carpaccio van rund 15,00
    vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
  • Scampi's gepeld 16,50
    5 stuks van de plancha met groene salade, bosui en kruidenolie
  • Makreel 16,75
    mousse van makreel met gerookte, kappertjes en verschillende bereidingen van komkommer
  • Zacht gegaarde lamsprocureur 17,00
    met een salade van asperge, edamame boon, harissa en Griekse yoghurt
  • Katoen's voorgerecht p.p. 21,50
    voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • Brood met smeersels 6,75
  • Hoofdgerechten 6,75
  • Katoen's salade V 18,50
    met couscous, pesto kaas, krokante kikkererwten, artisjokken en frisse yoghurt limoendressing
  • Ravioli V 21,50
    met burrata en limoen, zoetzure pompoen, saus van pompoen, pistachenoten en Parmezaanse kaas
  • Katoen's stoverij 22,50
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • Scampi's 24,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Zeebaars 28,50
    op de huid gebakken met orzo pasta en tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
  • Vis 27,50
    diverse vis bereidingen met verse kabeljauw, Zeeuwse mosselen, zalm, scampi, gewokte groenten, saus van saffraan
  • Kalfs ribeye 31,50
    van de bbq, ratarouille, crème van zwarte look, saus van morille en Madeira
  • Iberico varkenswangen 27,50
    zacht gegaard met gegrilde asperge, compote van rode ui, paddenstoelen en truffelsaus
  • Klassieke biefstuk 26,75
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • We love desserts 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Rabarber 10,00
    mousse van rabarber met geconfijte rabarber, gel van vlierbloesem en ijs van pistache
  • Tartelette 10,50
    gevuld met crème van cheesecake, gel van blauwe bes, citrus hangop en een yoghurt blauwe bessenijs
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • Soezen 11,00
    ambachtelijk gebakken soezen met vanillijs, crème van vanille en warme caramelsaus
  • kaas 13,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50
    met burrata en basilicumolie
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,50 - 18,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Geitenkaas-walnoot kroket 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    oude kaas, rauwe ham, komkommer, tomaat, sla, ei en honing mosterd saus
  • ZAAL's vega clubsandwich 15,00
    oude kaas, tomaat, sla, ei, komkommer en honing mosterd saus
  • Baquette 15,50
    met tataki van rund, truffelmayonaise, augurk, rucola en gefrituurde uitjes
  • Bagel met sesamzaad V 14,75
    kruidenroomkaas, avocado, tomaat, mozzarella en oude aceto balsamico
  • Speltbol 16,50
    met gerookte makreel rilette, little gem, augurk, kappertjes en zoet zure rode ui
  • Getoast brioche 14,50
    met ZAAL ossenworst, grove mosterd, kropsla en Amsterdamse ui
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade brie de meaux V 17,50
    pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
  • Salade bresaola 18,50
    Italiaans gedroogd rundvlees met gekookt ei, venkel, pijnboompit en cherry tomaat
  • Salade gerookte vis 19,50
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Aardappel gnocchi V 23,50
    rode pesto, tuinbonen, groene asperge, kruiden ricotta en amandel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
  • Black angus steak 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Ile flottante 11,50
    gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
  • Ananas 12,50
    gebrand, krokante bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
  • Chocolade en passievrucht 12,50
    pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 10,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,50
    met mosterdmayonaise (6 stuks)
  • Geitenkaas kroketjes 7,50
    met dragon mayonaise (4 stuks)
  • Scampi look bitterbal 8,50
    met cocktailsaus (6 stuks)
  • Krokante gamba's 8,50
    saffraan/limoen aioli
  • Vers tapas brood 8,50
    met tomatentapenade, boerenboter en bietenhummus
  • Manchego kaas 11,00
    met olijfolie, walnoten en rozijnen
  • Papadums 6,50
    met mango chutney en bosui
  • Krokante kip 9,50
    met zoetzure saus, sesam, bosui en pinda's
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • HK 46 oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige courgettesoep 9,50 / klein 5,50
    met burrata en basilicumolie
  • Salade met brie de meaux V 16,50
    pecannoten, dadel, port dressing en rode quinoa
  • Gepofte aardappel V 16,75
    gepocheerd ei, groene asperge, geitenboter en weidressing
  • Carpaccio van langoustine 23,50
    groene appel, en limoen basilicum vinaigrette
  • Gebakken coquilles 19,00
    bloemkoolcrème, gebrande bloemkool, hazelnoot en Parmezaanse kaas
  • Iberico ham 19,50
    kristal brood, ingelegde tomaat, burrata en oude aceto balsamico
  • Tataki van rund 16,75
    met truffel / Madeira vinaigrette, witlof, aardappel kaantjes en rucola
  • Vitello tonato 18,50
    rosbief van kalfsvlees met vers gebrande tonijn, mayonaise van tonijn, frisée sla en kappertjes
  • Gamba XL 23,50
    1st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Aardappel gnocchi V 23,50
    rode pesto, tuinbonen, groene asperges, kruiden ricotta en amandel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 23,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Tortellini 27,50
    verse pasta gevuld met Parmezaanse kaas, truffelroomsaus en Iberico ham
  • Gamba XL 200 gram 45,00
    2 st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Zeebaarsfilet 28,50
    op de huid gebakken, gemarineerde venkelsalade, boswortel en langoustine saus
  • Kabeljauw 29,50
    gepocheerd met groene kruiden crumble, courgette, witte wijnsaus met dille en soja
  • Dry aged entrecote Holstein 200gr 34,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème, borettane uien en truffelsaus
  • Kalfstournedos 31,00
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken bio ganzenlever
  • Extra bijgerechten 5,00
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Ile flottante 11,50
    gepocheerd eiwit, vanille ijs, pistache en karamel
  • Ananas 12,50
    gebrand, krokant bladerdeeg, crème suisse, limoen hangop en boerenjongens ijs
  • Chocolade en passievrucht 12,50
    pure chocolade ganache, biscuit, banaan passievruchten gelei en chocolade kardemom ijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 10,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs