• a la Carte onbijt 17,50
  • SOEPEN
  • tomatensoep 7,50
    met balletjes & room
  • soep van Katoen 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • kreeftenbisque 13,50
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • vlees 14,50
    kalfskroket, boterham met gerookte kip, pesto, mini augurk & Katoen's soepje
  • vis 15,50
    kreeftenkroket, boterham met gerookte forelsalade, dille, knolselderij & kreeftensoepje
  • vegetarisch 14,50
    groentekroket, boterham met guacomole, tomaat, gegrilde artisjok, oude kaas & Katoen's soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • katoen's broodje 8,75
    wisselend en verrassend van smaak
  • rundkroket 1 of 2 stuks 7,75 -13,50
    de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
  • kaaskroket 1 of 2 stuks 7,75 - 13,50
    op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • garnaalkroket 1 of 2 stuks 8,75 - 14,75
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • hamburger 15,75
    verse gegrilde burger, sla, spek, oude kaas, tomaat, bbq saus, sjalot en verse friet
  • tosti 6,75
    van boerenbrood, kaas en ham
  • tosti vegetarisch 7,50
    van boerenbrood met geitenkaas, sjalot chutney, amandel en gegrilde courgette
  • gezond 8,75
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • foccacia 9,50
    met mozzarella, tomaat, basilicummayonaise, rucola & olijven
  • scharreleieren 9,50
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
  • pulled chicken kerrie salade 9,75
    op een baguette met atjar tjampoer, komkommer en bosui
  • katoen's broodrolletjes 10,25
    tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
  • toast préparé 10,50
    vers getoaste brioche met préparé, little gemsla, Amsterdamse ui, mosterd mayonaise, augurk & gekookt ei
  • broodje carpaccio 11,00
    vers gesneden op een rustiek broodje met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, cherry tomaat en amandel
  • croissant bun 11,50
    gerookte zalm, kruidenmayonaise, avocado, rode ui, kappertjes en komkommer
  • SUPPLEMENTEN 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 12,50
    groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
  • katoen's salade 12,50
    groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
  • caesar salade 13,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • carpaccio salade 15,00
    amandel, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en cherrytomaat
  • tonijnsalade 16,50
    vers gegrilde tonijn, wasabi crunch, mango, groene appel, soya/citrus dressing en wakame
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 26,50
    gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, ui compote, champignons en kruidenboter
  • zeebaarsfilet 26,50
    uit de roomboter, fregola met geroosterde paprika, gegrilde artisjok en crème van waterkers
  • PASTA 19,75
    gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
  • ravioli 19,75
    gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
  • pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • appeltaart 4,75
  • appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • crème brûlée 9,00
    van sinaasappel, kardemom en krokant van kaneel
  • cheesecake 9,50
    met rabarber compote, gel van citroenmelisse en salted caramel ijs
  • aardbeien 10,00
    gemarineerd, witte chocolademousse met basilicum, aardbeiensorbet en merinque schotsen
  • dame blanche 10,50
    klassiek met vanile ijs, slagroom en Callebaut chocoladesaus
  • Soepen
  • tomatensoep 7,50
    met balletjes & room
  • soep van katoen 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • kreeftenbisque 13,50
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • katoen's salade 12,50
    groene quinoa, geitenkaas, zoet zure groene asperge linten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
  • kaaskroket 1 of 2 stuks, 7,75 - 13,50
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • garnaalkroket 1 of 2 stuks, 8,75 - 14,75
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • kroketten 14,50
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • watermeloen 14,50
    van de BBQ, citroenolie, hangop met Vadouvan, cashewnoten, oude Pecorino kaas en zoetzure tomaatjes
  • carpaccio van rund 14,75
    vers gesneden met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, cherrytomaat, rucola en amandel
  • scampi's 16,50
    5 stuks van de plancha met verse salade, bosui en kruidenolie
  • gravad lax van zalm 16,50
    rauw gemarineerde zalm met dille en kervel, zeekraalsalade, citroenmayonaise, broodkrokant en veldsla
  • tonijnsalade 16,50
    vers gegrilde tonijn, wasabi crunch, mango, groene appel, soja/citrus dressing en wakame
  • vitello tonnato 16,75
    kalfsrosbief met tonijnmayonaise, kapperappels, gegrilde tonijn, Parmezaanse kaas, zoetzure tomaat en rode ui
  • katoen's voorgerecht p.p. 19,50
    voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • brood met smeersels 6,75
  • Hoofdgerechten 17,50
    met zoete aardappel, z'atar specerij, feta kaas, rode ui, krokante filodeeg, zwarte olijven, dressing van yoghurt en kerrie
  • katoen's salade 17,50
    groene quinoa, geitenkaas, zoetzure groene aspergelinten, zonnebloempitten en yoghurtdressing
  • ravioli 19,50
    gevuld met burrata en limoen, saus van cherrytomaat, zonnebloempitten en basilicumolie
  • katoen's stoverij 19,75
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • scampi's 24,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • tijger zeewolf 25,50
    gebakken met zeegroenten, puree van gele biet, truffelaardappel en saus van rode curry
  • zeebaarsfilet 26,50
    uit de roomboter, fregola met geroosterde paprika, gegrilde artisjok en crème van waterkers
  • varkensrib 24,50
    geroosterd met salieolie, romige prei, beukenzwam, chimichurri boter en smeuïge polenta
  • lamsvlees 26,50
    van de BBQ, ratatouille, lamsworst, knolselderij/venkel puree en eigen jus van tijm
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
  • We love desserts 4,25
    vraag naar onze taart van de dag
  • taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • appeltaart 4,50
  • appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • crème brûlée 9,00
    van sinaasappel, kardemom en krokant van kaneel
  • cheesecake 9,50
    met rabarbercompote, gel van citroenmelisse en salted caramelijs
  • aardbeien 10,00
    gemarineerd, witte chocolademousse met basilicum, aardbeiensorbet en merinque schotsen
  • dame blanche 10,50
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • frambozen tartelette 11,00
    met crème van vanille en limoen, verse frambozen, krokant van frambozen en karnemelk lavendelijs
  • kaas 13,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 13,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Kippensoep 8,50
    met verse groente, gerookte kip en omeletreepjes
  • Lunch met brood
  • Hollandse garnalenkroket 8,25 - 16,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Duroc D'olives vleeskroket 8,00 - 15,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje en mosterd
  • Toast champignons 12,50
    peterselie, grove mosterd, crème van geitenkaas en sjalot
  • Steak ciabatta 16,50
    met truffelmayonaise, oude kaas, rucola en gekonfijte sjalot
  • Broodje scampi's 16,50
    gebakken met verse kruiden, look, rode peper, romeinse sla en citroenmayonaise
  • Salades
  • Salade burrata 16,50
    tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
  • Salade Ganda ham 15,50
    meloen, Parmezaanse kaas, olijven, cherrytomaat en pistachenoten
  • Salade vis 17,50
    ansjovis, makreel, gerookte zalm, Hollandse garnalen, rode ui en appel
  • Lunch hoofdgerechten
  • Cannelloni 18,50
    spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
  • Runder ribeye 27,50
    van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
  • Gekookte kreukels 8,50
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Ingelegde mosselen 6,50
    met lavas crème
  • Gemarineerde ansjovis 5,50
    met piquillopeper
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Tapas vlees kroketjes 4 stuks 7,50
    Duroc D'olives Cochonnets met mosterdsaus
  • Tapas vis kroketjes 4 stuks 9,50
    met Hollandse garnalen en cocktailsaus
  • Versgebakken tapas brood 8,50
    met saffraan aïoli en roomboter
  • Kaasje van de dag 10,00
    van kaas affineurs van Tricht
  • Oesters
  • Zeeuwse zomer oester 4,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oisri oester 5,00 per stuk
    Ierland, Cromane
  • Geay specialis oesters 5,50 per stuk
    Normandië, Frankrijk
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 13,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Salade burrata 13,50
    tomaat, basilicum pesto, olijfolie en broodcroutons
  • Gepocheerd hoeve ei 12,50
    polderaardappel met karnemelk, bieslook, jonge spinazie en piment d'espelette
  • Steak tartaar 15,00
    van rund, eidooier, augurk, mosterdzaad en kappertjes
  • Hollandse garnalencocktail 18,50
    verse garnalen, luchtige schuim van tomaat, kropsla, krokante garnalen en venkel
  • Carpaccio van langoustine 19,50
    rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
  • Ganzenlever bio en gerookte paling 22,50
    getoast brioche, kruidensla, vijgen en uienstroop
  • Halve kreeft 21,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Halve kreeft 22,50
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten
  • Cannelloni 18,50
    spinazie, ricotta, gezouten citroen en tomatensaus
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 18,50 - 2 stuks 27,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie, zeegroentes en remouladesaus
  • Kreeft heel of half 21,50 - 39,50
    natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
  • Kreeft heel of half 22,50 - 41,00
    gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Kabeljauw 25,50
    gepocheerd met groene asperges, sinaasappel, amandel, spinazie en wei saus
  • Tagliolini pasta 24,50
    met gewokte schelpen, kokkels, mossels, vongole met nduja, verse kruiden Noilly Prat en curry
  • Runder ribeye 27,50
    van de BBQ met gekonfijte knoflook, gepofte sjalot en bearnaisesaus
  • Kalfstournedos 'Rossini' 29,50
    klassiek met gebakken ganzenlever (bio), paddenstoelen en Madeira saus
  • Extra bijgerechten
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Warme seizoensgroenten 3,75
  • Verse aardappelkroketten 3,75
    6 stuks
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts
  • Aardbeien 10,00
    gemarineerd met zwarte peper en oranjebloesem, aardbeiensorbet, kletskoppen en geitenkwark
  • Dame blanche 11,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Sabayon 11,00
    vers roodfruit, chocolademousse, kardemom/amandelijs
  • Paris Brest 12,00
    met verse frambozen, pistache crème en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Espresso martini