• a la Carte onbijt 18,50
  • SOEPEN
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van Katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,50
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • Vlees 16,00
    Black Anguskroket, boerenboterham met gerookte kip-preisalade, zoet-zure maïs & Katoen's soepje
  • Vis 17,00
    scampi-lookkroket, boerenboterham met tonijnsalade, appel en groene kruiden & kreeftensoepje
  • Vegetarisch 15,50
    kaaskroket, boerenboterham met muhammara, feta en walnoten & Katoen's soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • Katoen's broodje 10,50
    wisselend en verrassend van smaak
  • Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -15,00
    ambachtelijke kroket op brood met echte mosterd
  • Kaaskroket V 1 of 2 stuks 8,00 - 15,00
    op brood met kaas van Oud Brugge op brood met salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,50 - 18,50
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • Hamburger 16,50
    verse gegrilde burger, bacon, Cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, hamburgersaus en verse friet
  • Tosti 8,50
    van boerenbrood, kaas en ham
  • Tosti vegetarisch V 9,00
    avocado, pesto, geitenkaas en pijnboompitten
  • Gezond 9,50
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • Scharreleieren 10,50
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze: kaas, ham óf Zeeuws spek (extra keuze +1,00)
  • Pinsabrood 13,75
    met ricotta, groene asperge, rode ui, artisjok, zongedroogde tomaat
  • 16,00
    + serranoham
  • Katoen's broodrolletjes 13,50
    tomatenbrood, pesto, kip, Cheddar kaas en frietjes
  • Carpaccio 13,50
    vers gesneden carpaccio op een boerenbrood, truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, oude kaas
  • Focaccia 15,00
    gerookte zalm, avocado, kruidenroomkaas en honing-mosterd
  • SUPPLEMENTEN 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 14,50
    salade van orzo pasta, gegrilde artisjok, feta, zwarte olijf, pompoen, croutons en yoghurtdressing
  • Katoen's salade 14,50
    gepofte rode biet, bulgur, geitenkaas, frambozendressing en gerookte amandel
  • Caesar salade 15,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • Vis salade 17,50
    met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 27,00
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Klassieke biefstuk 28,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Tournedos 33,00
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Kabeljauw 29,50
    gebakken met saffraan risotto, Zeeuwse schelpen, zeegroenten en aïoli van gerookte paprika
  • PASTA 22,50
    gebakken witlof, saus van Roquefort, walnoot en rucola
  • Ravioli V 23,50
    met burrata en limoen, gedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, rucola en saus van Pomodori tomaat
  • Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 17,50 - 25,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 4,75
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Katoen's sorbet 11,50
    met Hollands roodfruit, watermeloen en huisgemaakt sorbetijs
  • Aardbeien 11,00
    gemarineerde aardbeien, aardbeiensorbet, crème suisse en limoen meringue
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanilleijs en Callebaut chocoladesaus
  • 3,50
    extra advocaat erbij?
  • Witte chocolade 12,00
    ganache, gekarameliseerde brioche, sorbet van framboos, basilicum en pistache
  • Soepen
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,50
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • Katoen's salade 14,50
    gepofte rode biet, bulgur, geitenkaas, frambozendressing en gerookte amandel
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 15,00
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,50 - 18,50
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • Kroketten 17,00
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • Tartelette V 15,50
    gevuld met hummus en zomergroenten, pistache, granaatappel en oude fenegriek kaas
  • Carpaccio van rund 16,00
    vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
  • Scampi's gepeld 17,50
    5 stuks van de plancha met groene salade, bosui en kruidenolie
  • Drieluik van vis 18,50
    rouleau van zalm, tataki van tonijn, crispy gamba met mango chutney en miso sesam mayonaise
  • Katoen's voorgerecht p.p. 21,50
    voorgerechten van de chef, een verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • Brood met smeersels 9,50
  • Hoofdgerechten 6,75
  • Katoen's salade V 19,50
    gepofte rode biet, bulgur, geitenkaas, frambozendressing en gerookte amandel
  • Ravioli V 23,50
    met burrata en limoen, gedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, rucola en saus van Pomodori tomaat
  • Katoen's stoverij 23,00
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • Scampi's 25,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Kabeljauw 29,50
    gebakken met saffraan risotto, Zeeuwse schelpen, zeegroenten en aïoli van gerookte paprika
  • Vis 28,50
    diverse vissoorten, kabeljauw, zeebaars, zalm, scampi, beurre blanc en peterselie olie
  • Maïskip 28,00
    kabeljauw, dorade, zalm, scampi en beurre blanc van grove mosterd op de huid gebakken met dragon roomsaus, prei, kriel en champignons
  • Klassieke biefstuk 28,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Tournedos 33,00
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • We love desserts 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Katoen's sorbet 11,50
    met Hollands rood fruit, watermeloen en huisgemaakt sorbetijs
  • Aardbeien 11,00
    gemarineerde aardbeien, aardbeiensorbet, crème suisse en limoen meringue
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • 3,50
    extra advocaat erbij?
  • Witte chocolade 12,00
    ganache, gekarameliseerde brioche, sorbet van framboos, basilicum en pistache
  • kaas 14,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Wortelsoep 9,50 / klein 7,50
    met gember, kurkuma en bosui
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,75 - 16,25
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 12,50 - 19,50
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met cocktailsaus
  • Oud kaaskroketten V 8,75 - 16,00
    1 of 2 stuks op een brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 17,50
    met gerookte zalm, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en aardappelchips
  • ZAAL's vega clubsandwich V 15,00
    vega geitenkaas, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en aardappelchips
  • Italiaanse toast 16,00
    met burrata, parmaham, tomaat en pesto
  • Croque monsieur 14,50
    Gruyère kaas, beenham en truffel bechamelsaus
  • Sesam bun 14,75
    met krokante kip, piccalilly mayonaise, little gem en komkommer
  • Maisbol 15,50
    met buikspek, misomayonaise, jalapeño, wortel, sla en rode ui
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade burrata 17,50
    met pesto, tomaat, focaccia brood croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Salade parmaham 18,50
    citroen ricotta, cashewnoten, cantaloupe meloen en citrusdressing
  • Salade gerookte vis 19,75
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Ravioli 22,50
    gevuld met aubergine, , gegrilde aubergine met oregano olie, pecannoten en stracciatella kaas
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 29,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot en pepersaus
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Sabayon 12,50
    marsala, rood fruit, vanille ijs en amandel krokant
  • Crème brûlée 12,75
    van aardbeien en zwarte peper, limoen hangop, Brugse kletskoppen en aardbeien-rozen sorbet
  • Tompouce 13,50
    met verse frambozen, witte chocolade, pistache ganache en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Olijvenmix 5,50
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterd mayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Kabeljauw kroketjes 8,50 (4 stuks)
    met gerookte paprika crème
  • Risotto Caprese kroketjes 7,50 (4 stuks)
    met tomaat, mozzarella en basilicum mayonaise
  • Krokante bloemkool roosjes 7,75
    met spicy kaas crème
  • Gyoza 8,50
    gevuld met gamba, bosui, en vadouvan saus
  • Tapas brood 8,50
    met boerenboter, aioli en truffelspread
  • Oude kaas 8,50
    met grove mosterd
  • Krokante kipsticks 8,50
    met rode curry crumble en sriracha mayonaise
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Franse Geay oester 4,50 per stuk
    Charentes Maritimes, Frankrijk
  • Regal super Canale oester 5,00 per stuk
    Mont Saint-Michel
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,50 / klein 9,00
    cognac, room en verse kreeft
  • Wortelsoep 9,50 / klein 7,50
    met gember, kurkuma en bosui
  • Salade burrata V 16,50
    met pesto, focaccia croutons, vijgen en frambozen dressing
  • Millefeuille 16,75
    met Parmezaanse kaas, mascarpone, piment, augurk en mosterd cress
  • Steak tartaar 21,50
    eiercrème, kappertjes, augurken, aardappel popcorn en basilicum mayonaise
  • Zalm 21,50
    gemarineerd en gebrand, ponzu, sesam en wasabi krokant
  • Carpaccio van langoustine 24,75
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Carpaccio 19,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Halve kreeft dagprijs
    naturel gekookt met frisse salade en mayonaise
  • Halve kreeft dagprijs
    gegratineerd met frisse salade, kruidenboter, Parmezaanse kaas en dragon
  • Hoofdgerechten 24,50
    gevuld met scampi, curry madras saus, zeevenkel en kaffir limoen
  • Ravioli 22,50
    gevuld met aubergine, gegrilde aubergine met oregano olie, pecannoten en stracciatella kaas
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,75 - 2 stuks 38,75
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Lamssteak en koteletjes 36,50
    krokante polenta met abrikoos, artisjok en eigen jus met tijm en komijn
  • Harderfilet 29,50
    gebakken, met venkelcompote, zoete aardappel crème en Noilly Prat saffraansaus
  • Gegrilde watermeloenV 19,50
    gerookte olijfolie, fregola, tomaten compote en Pecorino kaas
  • Hele kreeft dagprijs
    naturel gekookt met frisse salade en mayonaise
  • Hele kreeft dagprijs
    gegratineerd met frisse salade, kruidenboter, Parmezaanse kaas en dragon
  • Onglet 29,75
    gebakken met witlof, groene asperges en rode port sjalotten boter
  • Ribeye 36,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème en truffelsaus
  • Kalfstournedos 34,50
    klassiek met paddenstoelen en rode wijnsaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,50
  • Dame blanche 12,75
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Sabayon 12,50
    marsale, rood fruit, vanille ijs en amandel krokant
  • Crème brûlée 12,75
    van aardbeien en zwarte peper, limoen hangop, Brugse kletskoppen en aardbeien-rozen sorbet
  • Tompouce 13,50
    met verse frambozen, witte chocolade, pistache ganache en frambozen sorbet
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs