-
a la Carte onbijt 17,50
-
SOEPEN
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van Katoen 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 14,00van verse kreeft met geslagen room
-
KATOEN'S LUNCHPLATE
-
Vlees 15,50chorizo kroket, boerenbrood met gerookte kipfilet, kruidenmayonaise, pistache & Katoen's soepje
-
Vis 15,50bouillabaisse kroket, boerenbrood met krabsalade, bosui, citroenmayonaise & kreeftensoepje
-
Vegetarisch 14,50kaaskroket, boerenboterham met hummus van kerrie en zoete aardappel, pecorino, amandel & Katoen's soepje
-
GERECHTEN MET BROOD
-
Katoen's broodje 8,75wisselend en verrassend van smaak
-
Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00de klassieker "van Dobben" op brood met echte mosterd
-
Kaaskroket 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00op brood met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,00 - 15,50op brood met vers gemaakte rouille en citroen
-
Hamburger 15,75verse gegrilde burger, bacon, mozarella, tomaat, augurk, pesto, rucola en verse friet
-
Tosti 7,50van boerenbrood, kaas en ham
-
Tosti vegetarisch 7,50van boerenbrood met salsa van gedroogde tomaten, dragon, mozzarella en cashewnoot
-
Gezond 8,75ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
-
Flatbread 9,50met rode bieten spread, gegrilde courgette, mini mais, Brie de Meaux, krokante kikkererwten
-
scharreleieren 9,503 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of spek
-
Pulled pork 10,50op brioche bol, pikante koolsalade, bbq saus en gefrituurde ui
-
katoen's broodrolletjes 10,25tomatenbrood, pesto, kip, cheddar kaas & frietjes
-
Baguette parmaham 10,50vers gesneden Parmaham met burrata, rucola, gerijpte balsamico, olijfolie, pijnboompitten
-
Broodje carpaccio 11,50vers gesneden op een rustiek broodje met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
-
Hollandse garnalen 15,50geroosterde brioche toast met salade van Hollandse garnalen, cocktailsaus, rode ui, radijs en tuinkers
-
SUPPLEMENTEN 11,50met kruidenroomkaas, gravad lax van zalm, zoetzure radijsjes, avocado, groene appel en veldsla
-
verse friet 3,75met eigen gemaakte mayonaise
-
vers slaatje 3,75
-
SALADES 3,75
-
Katoen's salade 13,50met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
-
Caesar salade 14,50klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
-
Carpaccio salade 15,75met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaten, rode ui, oude kaas en rucola
-
HOOFDGERECHTEN LUNCH 16,50met vers gegrilde tonijn, kalamata olijfjes, haricots verts, krieltjes, ei en rode ui
-
klassieke biefstuk 26,50gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
Tijger-zeewolf filet 26,50gebakken in de roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en pittige aïoli
-
PASTA 26,50gebakken in de roomboter met orzo pasta, peterselie, doperwtjes, asperges en beurre blanc van daslook
-
Ravioli 20,00gevuld met geitenkaas en honing, saus van geroosterde paprika, beukenzwammen, wortel, Parmezaanse kaas en hazelnoot
-
Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Crème brûlée 9,50klassiek met vanille
-
Dame blanche 10,50klassiek met vanile ijs, slagroom en Callebaut chocoladesaus
-
Aardbeien 10,50gemarineerde Hollandse aardbeien, sorbet van aardbei, vanille crème en meringue
-
Katoen's sorbet 10,50klassiek geserveerd met vers zomers fruit, sorbets van groene appel, kers, aardbei en krokant van pistache
-
Panna cotta 11,00van framboos, ganache van witte chocolade, verse frambozen en parfait van uitgehangen yoghurt
-
Soepen
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van katoen 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 14,00van verse kreeft met geslagen room
-
Voorgerechten
-
Katoen's salade 13,50met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
-
Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,00 - 15,50met salade, vers gemaakte rouille en citroen
-
Kroketten 15,50mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
-
Geitenkaas en waterkers V 14,50mousse van waterkers en crème van geitenkaas, zoet/zure groenten, schuim van sinaasappel en bospeen
-
Carpaccio van rund 14,75vers gesneden et truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
-
Scampi's 16,505 stuks van de plancha met verse salade, bosui en kruidenolie
-
Huisgerookte zalm 16,75aardappelpoffertjes, zure room, zalmkaviaar en salade van zilte groenten
-
Tataki van kalfsvlees 16,75met gefrituurde ui, ponzudressing, salade van ananas, komkommer, pinda
-
Katoen's voorgerecht p.p. 19,50voorgerechten van de chef met als verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
-
Brood met smeersels 6,75
-
Hoofdgerechten 6,75
-
Katoen's salade V 17,50met rode quinoa, gegrilde halloumi kaas, gepofte paprika, dressing van bloedsinaasappel en yuzu
-
Ravioli V 20,00gevuld met geitenkaas en honing, saus van geroosterde paprika, beukenzwammen, wortel, Parmezaanse kaas en hazelnoot
-
Katoen's stoverij 19,75van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
-
Scampi's 24,509 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Tijger-zeewolffilet 26,50gebakken in roomboter, met fregola pasta, groene kruiden, gele biet, zilte groente en beurre blanc van basilicum
-
Zeebaars 27,50Op de huid gebakken met crème van zoete aardappel, zilte groente en beurre blanc van basilicum
-
Procureur 26,50langzaam gegaard varkensvlees van de bbq, chantarellen, crème van saffraan, jus van sherry
-
Runder ribeye 27,50van de grill, met courgette, paddenstoelen, compote van sjalot, boter van provençaalse kruiden
-
Klassieke biefstuk 26,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
Tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
We love desserts 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: bearnaise / peper / kruidenboter
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Crème brûlée 9,50klassiek met vanille
-
Aardbeien 10,50gemarineerde Hollandse aardbeien, sorbet van aardbei, vanille crème en meringue
-
Katoen's sorbet 10,00klassiek geserveerd met vers zomers fruit, sorbets van groene appel, kers, aardbei en krokant van pistache
-
Dame blanche 10,50klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
-
Panna cotta 11,00van framboos, ganache van witte chocolade, verse frambozen en parfait van uitgehangen yogurt
-
kaas 13,50zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
-
Soepen
-
Kreeftenbisque 14,00cognac, room en verse kreeft
-
Geroosterde paprikasoep 8,50 / klein 4,25met pesto, bosui en crème fraîche
-
Lunch met brood
-
Duroc D'olives vleeskroket 8,50 - 16,001 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
-
Hollandse garnalenkroket 9,00 - 16,751 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
-
Gerookte zalm 14,75op een brioche toast met dille, zacht gekookt ei, rode ui en mierikswortel
-
Hollandse garnalen 15,50op een brioche toast met kropsla, cocktailsaus en tomaat
-
Iberico ham 15,50op zuurdesembrood met tomaat sjalotten compote, dragon Manchego kaas en olijfolie
-
Salades 15,50op zuurdesembrood met tomaat sjalotten compote, dragon Manchego kaas en olijfolie
-
Salade met courgette V 15,50citrusdressing, geroosterde puntpaprika, pijnboompitten en Tete de Moine kaas
-
Salade van runder tataki 17,50met Madeira truffelvinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
-
Salade met gerookte vissoorten 17,50makreel, ansjovis, Hollandse garnalen, rode ui, appel met ponzu dressing
-
Lunch hoofdgerechten 17,50makreel, ansjovis, Hollandse garnalen, rode ui, appel met ponzu dressing
-
Geroosterde bloemkool V 18,50van de BBQ met sesamzaad, komijn, gember, yoghurt met Bharat, dragon mayonaise, hazelnoten en feta
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50in de roomboter gebakken, peterselie en citroen
-
Black angus steak 27,50gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
-
We love desserts 27,50gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
-
Dame blanche 11,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Baba au rhum 11,00met specerijen crème en compote van ananas
-
Eclair 11,50met karamel, gekarameliseerde noten en tonkabonenijs
-
Millefueille 12,00met pistache crème, pure chocolade en bloedsinaasappelsorbet
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Geen plek meer voor dessert?
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Espresso Martini 10,00
-
Bitterbal van prosciutto 9,75met mosterdmayonaise
-
Iberico ham 15,50Paleta Capa Negra
-
Taggiasche olijven 5,75
-
Krokante mosselen 6,75met remouladesaus
-
Kruiden crackers 7,50met Parmezaanse kaas en ras el hanout
-
Padron pepers 6,50met crème van gerookte paprika
-
Geitenkaas kroketjes 4 stuks 6,75met Sriracha mayonaise
-
Bouillabaisse kroketjes 8,50met cocktailsaus
-
Vers tapas brood 8,50met harissahummus, boerenboter en pesto
-
Kaas van van Tricht 10,00
-
Oesters 4,00 per stukOosterschelde, Zeeland
-
Oysri oester 4,50 per stukDungarvan Bay, Ierland
-
Oester van de chef 5,00 per stukmet wisselende smaken
-
Geay speciale oesters 5,50 per stukNormandië, Frankrijk
-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque 14,00cognac, room en verse kreeft
-
Geroosterde paprikasoep V 8,50met pesto, bosui en crème fraîche
-
Gebrande avocado V 12,50met tomatenpoeder, koolrabi, zoetzure komkommer, shiitake, rode ui en compote met lavas
-
Salade met courgette V 13,50citrusdressing, geroosterde punt paprika, pijnboompitten en Tete de Moine kaas
-
Tataki van rund 15,50met Madeira truffel vinaigrette, rucola en aardappelkaantjes
-
Kalfswang 16,75zacht gegaard met jus van truffel, bosui, knolselderij en mosterd
-
Gebakken coquilles 19,00met aardappelschuim, postelein, orzo pasta met bleekselderij, tomaat en spek crumble
-
Carpaccio van langoustine 21,50rauw gemarineerd met basilicum vinaigrette, limoen, groene appel en crème fraîche
-
Ganzenlever terrine (BIO) 23,50met pure chocolade op brioche toast, gewurztraminer gel en appelcompote
-
Halve kreeft 27,50natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Halve kreeft 29,50gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Hoofdgerechten 18,50met uienjus, macadamia noot, linzensalade met oude Manchego kaas en kervel
-
Geroosterde bloemkool 18,50van de BBQ met sesamzaad, komijn en gember, yoghurt met Bharat, dragon mayonaise, hazelnoten en feta
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 19,75 - 2 stuks 28,50in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
-
Kreeft heel of half 27,50 - 49,00natuur gekookt in court-bouillon met salade en verse mayonaise
-
Kreeft heel of half 29,50 - 51,00gegratineerd met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
-
Zeebaarsfilet 26,50gebakken met geplette aardappel, gemarineerde venkel, zeewier poeder, saus van curry en Noilly prat
-
Open ravioli 29,50met kreeft, saus van kreeft, saffraan crème, bospeen en kervel
-
(onglet) rundvlees 28,50grove structuur van rundvlees met rode wijn sjalot saus, gekonfijte aardappel, paddenstoelen en witlof
-
Kalfstournedos 'Rossini' 28,50klassiek met gebakken paddenstoelen en Madeira saus
-
met ganzenlever 5,00
-
Extra bijgerechten 5,00
-
Warme seizoensgroenten 5,00
-
Kropsla 4,50met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Aardappelkroketjes 3,756 stuks
-
Verse frieten 3,75met mayonaise
-
We love desserts 11,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Dame blanche 11,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Babe au rhum 11,00met specerijen crème en compote van ananas
-
Eclair 11,50met karamel, gekarameliseerde noten en tonkabonenijs
-
Millefeuille 12,00met pistache crème met pure chocolade en bloedsinaasappelsorbet
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Espresso martini 10,00
-
Kippensoepje
-
Ham met meloen
-
Pasta met tomatensaus
-
Biefstuk met frietjes
-
Frikandel met frietjes
-
Kroket met frietjes
-
Sliptong met frietjes
-
Kinderijsje