Tafel reserveren Kamer reserveren
Informatie Coronavirus - Onze brasserie is tijdelijk gesloten. Ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner. Daarnaast hebben wij Katoen To Go om onze heerlijke gerechten af te halen. Meer informatie
Tafel reserveren Kamer reserveren

Uit eten in ons restaurant Brasserie Katoen

Zilt, zoet, hartig of fris. Ga je uit eten in onze brasserie dan heb je al snel de smaak te pakken. Tussen de middag gezellig lunchen of dineren in goed gezelschap, het kan allemaal. Wij gaan altijd voor smaakvolle gerechten.  

Onze chef-kok varieert dagelijks met zijn ingrediënten. Deze smaakmakers haalt hij bij leveranciers uit Zeeland. Zo worden de gerechten bereid met zuivere, eerlijke lokale producten. Een lust voor het oog en een boost voor je smaakpapillen.

Uitgesproken restaurant in het centrum van Goes

Onze brasserie is een toegankelijk restaurant maar dan net iets meer uitgesproken. Dat maakt het geliefd voor een gezellig diner voor twee en het is een leuke afwisseling voor een zakenlunch. In onze brasserie vind je betaalbare maaltijden, heerlijke broodjes en snacks voor bij de borrel maar ook gerechten op restaurantniveau. Een handige break tijdens het winkelen in het centrum van Goes.

Lunchen

Je kan kiezen voor een alledaags broodje maar Brasserie Katoen geeft lunchen in Goes graag een twist. Zelf zijn we, net als de Italianen, fan van pasta als lunchgerecht. Maar ook broodjes met eigenzinnig beleg, salades, burgers, tosti’s en soepen staan op onze lunchkaart. Tip: onze 12 uurtjes vis, vlees of vegetarisch mogen ook gerust op een later tijdstip.

Dineren

Vanuit vissersplaatsen als Yerseke en de polders rondom Goes halen we de ingrediënten voor onze gerechten. Voor een diner kun je volop kiezen tussen vleesgerechten, gerechten met vis en schaal/schelpdieren en vegetarische gerechten. Wil je bij ons dineren? Reserveer een tafel via de site of bel 0113-211132.