
ZAAL-ig Pasen
Met Pasen serveren we naast onze eigen ZAAL kaart ook heerlijke Paassuggesties tijdens de lunch en het diner;
Voorgerechten
- Romige aspergesoep met lamsoren verse nootmuskaat en bieslookolie
€ 9,00
- Frisse salade met asperge, lamsham, morilles, Roseval aardappel en ei-truffelsalade
€16,50
Hoofdgerechten
- Asperges met Hollandse garnalen, gepocheerde ei, peterselie aardappel en Hollandaise saus.
€29,50
- Lamsracks met kruidenkorst, asperges, romige tuinbonen en saus met bonenkruid
€32,50
Dessert
- Chocolade Paasei van pure en witte chocolade mousse, advocaat ganache, griesmeel crème en boerenjongens vanille-ijs
€12

Op je Paasbest in brasserie Katoen!
1ste & 2e Paasdag serveren wij tijdens de lunch onze bekende Katoen’s familietafel in een nieuwe sfeertje. Je start met een versgemaakte soep en een tafel vol heerlijke warme en koude hapjes om te delen, een mix van Katoen’s favorieten!
Als hoofdgerecht maken onze koks Asperges met ham klaar maar kan natuurlijk ook als vega optie. Deze overheerlijke Paaslunch sluit je af een heerlijk dessert om samen te delen.
- boerenbrood op tafel
- Asperge soep
- Asperge kroket
- Quiche gevuld met ham, kaas & doperwten
- Zacht gegaarde rundersukade en bloemkool crème
- Tonijn rouleau met soja gel
- Brioche toast met een ei-truffel salade
- Scampi look salade
- Lamsham met vijgen chutney
- Gravad lax met avocado en zoet zure radijs
Hoofdgerecht
- Asperges 3 stuks met ham, ei & botersaus
- optie; zonder ham en extra asperge
Dessert om samen te delen
€ 39,50
Beide Paasavonden kan je kiezen uit onze vertrouwde a la carte kaart en naast de kaart hebben we heerlijke Paassuggesties!
Wil je tijdens de Pasen blijven slapen? Bekijk hier ons Paasarrangement