Tafel reserveren Kamer reserveren
Tafel reserveren Kamer reserveren

Pasen bij Katoen

Pasen vieren in onze brasserie?

Wij serveren beide paasdagen in onze brasserie met de lunch onze bekende Katoen’s familietafel vol met warme en koude gerechtjes, een heerlijke mix van Katoen’s favorieten!

Lekkere verse aspergesoep, vers gebakken broden met smeersels, salades met ham en asperges en uiteraard verschillende eitjes. Warme gerechtjes van lamsham en stoverij, Zeeuwse spekkroket, scampi’s en nog veel meer verrassingen. Allemaal om samen te delen!

Dat is nog niet alles. Want als echte dessert liefhebbers brengen we voor ieder wat wils met smaken van chocolade, mango, citroen, vanille ijs, cookie crumble en Katoen’s cheese cake.

  • Je schuift gezellig aan tussen 12:00 en 13:00 uur
  • Volwassenen € 28,50
  • Kinderen van 3-12 jaar € 12,50
  • 0-2 jaar gratis
  • Voor de kids hebben wij onbeperkt hagelslag, chocoladepasta & jam en heeft de paashaaseitjes verstopt.

Wees er snel bij zodat je zeker bent van een plaatsje!(Graag aangeven bij de reservering dat u Pasen wilt vieren in de brasserie van Katoen)

Reserveer een tafel

Pasen vieren in onze ZAAL bij Katoen? 

Kom genieten van een ontspannen brunch met familie en/of vrienden. We starten aan tafel met een overheerlijke verse aspergesoep In onze showkeuken liggen lekkere broden met smeersels en verse salades klaar.

Onze koks bereiden hier verschillende eitjes zoals roerei, omelet en gekookte eieren. Op tafel zetten wij plateau’s met verschillende gerechtjes zoals avocado met Hollandse garnalen, verse rosbief met kappertjes en parmezaan, canapé met kipkerry , scampispiesjes, saté van runderhaas en nog meer lekkere hapjes.

In Katoen zijn wij dol op desserts dus zetten wij in onze showkeuken een heerlijk dessertbuffet op met verschillende ijssoorten, chocomousse, American pancakes en taarten.

  • Je schuift gezellig aan tussen 12:00 en 12:30 uur. De prijs voor dit brunchfeestje in ZAAL bij Katoen is
  • € 28,50 per persoon
  • Kinderen van 3-12 jaar € 12,50
  • En van 0-2 jaar is het gratis en maken wij uiteraard zijn of haar potje óf flesje melk warm.

Wees er snel bij zodat je zeker bent van een plaatsje! (Graag aangeven bij de reservering dat u Pasen viert in ZAAL bij Katoen)

Reserveer een tafel